Ajankohta
6.11.2019
Helsinki

Tekoälyn mahdollisuudet

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Tekoäly muuttaa maailmaa, mutta miten ja missä laajuudessa ei ole yksiselitteistä. Tuottavuus kasvaa ja syntyy uudenlaisia työtehtäviä. Algoritmit oppivat käytössä olevasta datasta askel askeleelta uutta. Mitä on koneoppiminen ja AI? Miten hyödyntää Dataa? Miten tekoäly kykenee ratkomaan laajalla skaalalla ongelmia myös energia-alalla?

Tekoäly tarkoittaa varsin monenlaisia asioita ja uusia mahdollisuuksia. - Tule seminaariin kuulemaan, miksi tekoälyyn kannattaa panostaa viimeistään nyt. Kuulet puheenvuoroja mm. miten toimii tekoälykäs energiaverkko, tekoälyinnovaatioista, aiheeseen liittyvästä juridiikasta, sekä robotiikan ja tekoälyn hyödyntämisestä riskienhallinnassa ja valvonnassa.

Seminaarin jälkeen ehdit Messukeskuksen Teknologiamessuille (avoinna 6.11. klo 19 asti), ja yhteisen illallisen jälkeen vaikka Teknologia Partyihin klo 19-23 (illan pääartistina lavalla esiintyy Jannika B.).

Viimeinen ilmoittautumispäivä

Ilmoittautumisia otetaan vastaan 1.11. klo 13 asti.

Hinta

495,00 EUR + alv 24%

Peruutusehdot

Peruutusehdot:
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Mikäli osallistuminen perutaan kaksi arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tai osallistuja jää saapumatta, veloitamme koko osallistumismaksun. Peruutustapauksissa voidaan hankkia tilalle toinen osallistuja. Tilaisuuden peruuntuessa osallistuja vastaa itse majoitusvarausten peruutuksista ja kustannuksista.

Viimeinen ilmoittautumispäivä

Ilmoittautumisia otetaan vastaan 1.11. klo 13 asti.

Hinta

495,00 EUR + alv 24%

Koulutuksen kesto

1 pv

Koulutuspaikka

Messukeskus
Messuaukio 1
Helsinki
Lisätiedot
Outi Vainio, Adato Energia Oy, p. 044 5704084, outi.vainio@energia.fi

Järjestelyt: Anne Hutri, Adato Energia Oy, p. 050 548 1199, anne.hutri@energia.fi

Esite