Ajankohta
7.5.2019 - 8.5.2019
Helsinki

Asiakaslähtöinen palvelujen kehittäminen

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Palvelukehittämisen onnistumisen avaintekijöitä ovat asiakaslähtöisyys ja palveluliiketoiminnan osaava toteutus. Näihin pureudutaan tässä kahden päivän valmennuksessa. Ensimmäisessä päivässä käsitellään, miten palvelumuotoilun periaatteita ja työkaluja voidaan hyödyntää energia-alalla. Toisessa päivässä perehdytään, miten luoda toimialalle kannattavaa palveluliiketoimintaa. Palvelumuotoilua (Service Design) hyödyntäen voidaan innovoida täysin uusia palveluja, mutta myös kehittää olemassa olevia palveluja paremmin vastaamaan asiakastarpeita.

Koulutuksessa perehdyt keskeisimpään palvelumuotoilun teoriataustaan, saat kokemusta palvelumuotoilun yleisimpien työkalujen käytöstä, ja lopuksi syvennät osaamistasi siinä, miten luoda palveluista kannattavaa liiketoimintaa. Osallistuja saa koulutuksesta työkaluja palvelujen innovointiin ja palveluprosessien kehittämiseen, sekä palvelujen ansaintalogiikan ja liiketoiminnan luomiseen energia-alan muuttuvassa toimintaympäristössä.

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille palvelumuotoilusta, tuotteistamisesta tai asiakaslähtöisestä liiketoiminnan kehittämisestä kiinnostuneille. Koulutus on suunniteltu energia-alan kehittämistehtävissä toimiville, sekä kaikille energia-alan asiakkaista, liiketoiminnasta tai palveluista vastaaville henkilöille. Koulutuksesta hyötyvät erityisesti energia-alan palvelupäälliköt ja palvelumuotoilijat, tuotekehittäjät, liiketoiminnan kehittäjät sekä asiakkuuksista vastaavat henkilöt.

Majoitus

Majoituskiintiö on varattu hotellista ajalle 6.-8.5.2019.

Hinnat:

• 1-hengen huone: 135€ / huone/ yö

• 2-hengen huone: 155 € / huone/ yö

Varaukset kiintiöstä tehdään hotellin Inhouse Sales toimiston kautta:

Sähköpostitse: reservations.cl.helsinki@choice.fi

Puhelimitse: +358 10 850 3820/ arkipäivisin klo 08:00 – 18:00.

Mainitse kiintiönimi Adato Energia

Kiintiö on voimassa 21.4.2019 asti. - Varaathan ajoissa majoituksesi!

Viimeinen ilmoittautumispäivä

3.5.2019

Hinta

745,00 EUR + alv 24%

Peruutusehdot

Peruutusehdot:
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Mikäli osallistuminen perutaan kaksi arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tai osallistuja jää saapumatta, veloitamme koko osallistumismaksun. Peruutustapauksissa voidaan hankkia tilalle toinen osallistuja. Tilaisuuden peruuntuessa osallistuja vastaa itse majoitusvarausten peruutuksista ja kustannuksista.

Viimeinen ilmoittautumispäivä

3.5.2019

Hinta

745,00 EUR + alv 24%

Koulutuksen kesto

2 pv

Koulutuspaikka

Clarion Hotel Helsinki (Jätkäsaari)
Tyynenmerenkatu 2
00220 Helsinki
Lisätiedot
Outi Vainio, Adato Energia Oy, p. 044 5704084, outi.vainio@energia.fi

Järjestelyt: Anne Hutri, Adato Energia Oy, p. 050 548 1199, anne.hutri@energia.fi

Esite