Ajankohta
26.3.2019 - 27.3.2019
Helsinki

Projektinhallinta energia-alalla

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Projektipäällikkö tarvitsee työssään monipuolisen osaamisperustan, joka on hyvä varmistaa koulutuksessa kokeneen projektiasiantuntijan johdolla. Koulutukseen osallistuva saa tiedot, työkalut ja menetelmät, joita jokainen projektipäällikkö tarvitsee työssään kyetäkseen hallitsemaan projektinsa tuloksellisesti.

Valmennuksessa käsitellään projektin elinkaaren vaiheet kokonaisuudessaan tavoiteasetannasta resursointiin, vaiheistamiseen, toimitukseen, seurantaan ja raportointiin. Perehdytään myös energia-alan hankintoihin, työturvallisuus-lainsäädäntöön, sekä siihen, miten hallita projektissa ilmeneviä yllättäviä muutoksia. Osallistuja pystyy koulutuksen käytyään hallitsemaan työssään projektikokonaisuuksia ammattitaitoisesti, prosesseja ennakoiden ja päämäärätietoisesti.

Osallistuja saa valmiuksia IPMA D-tason sertifikaattikokeeseen (Sertifioitu Projektiosaaja) ja voi kiinnostuksensa mukaan tavoitella sitä käymällä kokeessa. Lisää tietoa sertifioinneista ja hinnoista: www.pry.fi .

Koulutusryhmä on täynnä, mutta ota yhteyttä, jos haluat seuraavaan toteutukseen. Toteutamme koulutuksia myös yrityksille räätälöityinä tilauskoulutuksina.

Tavoite

Projektinhallinta energia-alalla –koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujalle ammattitaitoiseen ja kustannustehokkaaseen projektinhallintaan liittyvät valmiudet. Koulutuksen osallistuja oppii projektinhallinnassa tarvittavat tiedot ja perehtyy yleisimpiin projektinhallinnan menetelmiin.

Kohderyhmä


Koulutus on suunniteltu energia-alalla projektipäällikkönä jo toimiville, mutta se sopii kaikille projektien parissa työskenteleville. Kokemusta projektien johtamisesta ei vaadita.

Majoitus

Clarion Hotel Helsinki

Varaukset

Sähköpostitse: reservations.cl.helsinki@choice.fi

Puhelimitse: +358 10 850 3820/ arkipäivisin klo 08:00 – 18:00.

- Varaathan ajoissa majoituksesi!

Lisätiedot

Outi Vainio, Adato Energia Oy, p. 044 5704084, outi.vainio@energia.fi


Anne Hutri, Adato Energia Oy, p. 050 548 1199, anne.hutri@energia.fi

Hinta

745,00 EUR + alv 24%

Peruutusehdot

Peruutusehdot:
Voit perua osallistumisesi kuluitta 7 vrk ennen tilaisuuden alkua. 3-6 vrk ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista veloitamme 50%. Tämän jälkeen veloitamme koko osallistumismaksun. Nimenmuutos onnistuu kuluitta. Tilaisuuden peruuntuessa osallistuja vastaa itse matkavarauksistaan.

Lisätiedot

Outi Vainio, Adato Energia Oy, p. 044 5704084, outi.vainio@energia.fi


Anne Hutri, Adato Energia Oy, p. 050 548 1199, anne.hutri@energia.fi

Viimeinen ilmoittautumispäivä

19.03.2019

Hinta

745,00 EUR + alv 24%

Koulutuksen kesto

2 pv

Koulutuspaikka

Clarion Hotel Helsinki
Tyynenmerenkatu 2
00220 Helsinki