Ajankohta
10.4.2019 - 11.4.2019
Ikaalinen

Sähkönjakeluverkon kuntotarkastuskoulutus

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Sähköturvallisuuslaki- ja asetus sekä TEM:n päätökset vaativat sähköverkkoyhtiöitä huolehtimaan sähkönjakeluverkon kunnosta ja kunnossapidosta. Sähköverkolle on tehtävä kuntotarkastuksia riittävän usein. Yhä useammat verkkoyhtiöt vaativat koulutettujen kuntotarkastajien käyttöä.

Luotettavan ja yhdenmukaisen kuntotarkastuksen aikaansaamiseksi Adato Energia Oy on yhteistyössä asiantuntijakouluttajien kanssa kehittänyt sähkönjakeluverkkojen kuntotarkastuksiin asiantuntevan, yhtenäisen ja tilaajan toiveita huomioivan koulutuspaketin.

Koulutuksessa opastetaan sähkönjakeluverkon tarkastusten käytännön suorittamiseen, olennaisen kuntotiedon keräämiseen sekä korostetaan asenteen ja tarkastustoiminnan tärkeyttä sähkönjakeluverkon kunnonhallinnassa.

Jakeluverkkojen tarkastusten suorittaminen vaatii hyvät perustiedot jakeluverkkojen rakenteista. Tarkastusta aloittelevien asentajien on tarpeen ennen itsenäiseen työhön ryhtymistä kerätä tarkastuskokemusta esim. kokeneemman tarkastajan mukana ja suorittamalla jakeluverkon eri osa-alueisiin liittyviä täydennyskoulutuksia. Myös tarkastusten tilaajien suorittama perehdytys on tärkeää, jotta saavutetaan tilaajan haluama laatutaso.

Huom! Tämän kurssin osallistujilla on mahdollisuus osallistua 9.4. samassa hotellissa pidettävään Puupylväiden kunnon ja lahoisuuden tarkastus-koulutukseen edulliseen yhteishintaan 945 €+alv.

Kohderyhmä
Verkko- ja verkostourakointiyhtiöissä ja tarkastuspalveluita tuottavissa yhtiöissä sähkönjakeluverkon tarkastustoiminnasta vastaavat ja niitä käytännössä suorittavat sekä tarkastuspalveluita tilaavat.

Useat verkkoyhtiöt toivovat erityisesti myös verkostourakoitsijoiden ym. palveluntuottajien osallistuvan runsaslukuisesti tähän suosittuun ja asiantuntevaan koulutukseen, jotta tarkastuskäytännöt yhtenäistyvät tilaajien toiveet huomioon ottaen.


Majoitus

Majoituskiintiö on päärakennus Mainingista:

126 € / vrk / yhden hengen huone

146 € / vrk / kahden hengen huone

Majoitusvaraukset numerosta 0200 81 800 ja varausta tehdessä mainittava tunnus: Adato Energia / SÄHKÖNJAKELUVERKON KUNTOTARKASTUS

Majoitusvaraukset viimeistään 5.4.2019 mennessä.

Jokainen osallistuja varaa huoneensa itse. Varaathan ajoissa majoituksesi!

Lisätiedot

Outi Vainio, Adato Energia Oy, p. 044 5704084, outi.vainio@energia.fi


Järjestelyt: Anne Hutri, Adato Energia Oy, p. 050 548 1199, anne.hutri@energia.fi

Hinta

745,00 EUR + alv 24%

Illallinen 10.4. sisältyy koulutuksen hintaan.

Peruutusehdot

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen (7 vrk ennen tilaisuutta) tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Mikäli osallistuminen perutaan kaksi arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tai osallistuja jää saapumatta, veloitamme koko osallistumismaksun. Peruutustapauksissa voidaan hankkia tilalle toinen osallistuja. Tilaisuuden peruuntuessa osallistuja vastaa itse majoitusvarausten peruutuksista ja kustannuksista.

Lisätiedot

Outi Vainio, Adato Energia Oy, p. 044 5704084, outi.vainio@energia.fi


Järjestelyt: Anne Hutri, Adato Energia Oy, p. 050 548 1199, anne.hutri@energia.fi

Viimeinen ilmoittautumispäivä

4.4.2019

Hinta

745,00 EUR + alv 24%

Illallinen 10.4. sisältyy koulutuksen hintaan.

Koulutuksen kesto

2 pv

Koulutuspaikka

Scandic Ikaalisten Kylpylä
Huvilatie 2
39500 Ikaalinen

Esite