Ajankohta
28.11.2018
Tampere

Hallitustyöskentely ja omistajaohjaus kuntaomisteisessa energiayhtiössä

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Aktiivinen ja asiantunteva hallitus on yhtiölle voimavara. Huippuosaajien vetämä tehokoulutus vahvistaa asiantuntemustasi hallitustyöskentelystä, omistajaohjauksesta ja luo ymmärrystä energia-alan toimintaympäristöön vaikuttavista tekijöistä.

Liiketoimintaympäristön ajankohtaisten asioiden ja merkittävien muutostekijöiden ymmärtäminen on välttämätön pohja yrityksen tehokkaalle toiminnalle ja päätösten tekemiselle. Tiivis koulutuspäivä käynnistyykin energia-alan toimintaympäristökatsauksella.

Pääkouluttajana toimiva Janne Ruohonen aloittaa osuutensa yritysoikeus-suunnitteluun liittyvällä kokonaisuudella, jossa annetaan neuvoja oikeudellisiin kysymyksiin varautumiseksi. Koulutuksen pääpaino on hallitustyöskentelyssä ja kuntaomisteisen energiayhtiön omistajaohjauksessa. Käsittelyssä on monia mielenkiintoisia, välillä ristiriitojakin aiheuttavia kysymyksiä, kuten toimivallan- ja vastuujako sekä omistajaohjauksen välineet.

Janne Ruohonen toimii yritysoikeuden professorina (oa.) Itä-Suomen yliopistossa. Hän on perehtynyt erityisesti kuntayhtiöihin ja on yksi Kuntayhtiö-kirjan (Alma Talent) kirjoittajista. Ruohosella on kokemusta hallitustyöskentelystä, ja hän luennoi aktiivisesti kuntayhtiöistä ja osakeyhtiöoikeudesta.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kuntaomisteisten energiayhtiöiden hallitusten jäsenille, johdolle ja omistajille. Parhaan annin koulutuksesta saa, kun yrityksestä osallistuu useampia henkilöitä, esimerkiksi toimitusjohtaja ja hallitus.

Hinta

595,00 EUR + alv 24%
Mikäli samasta yrityksestä osallistuu kaksi tai useampi henkilö, on osallistumismaksu 495 eur + alv/henkilö.

Viimeinen ilmoittautumispäivä

21.11.2018

Hinta

595,00 EUR + alv 24%
Mikäli samasta yrityksestä osallistuu kaksi tai useampi henkilö, on osallistumismaksu 495 eur + alv/henkilö.

Koulutuspaikka

Radisson Blu Grand Hotel Tammer
Satakunnankatu 13
33100 Tampere
Lisätiedot
Juha Rakkolainen, Adato Energia Oy, juha.rakkolainen@energia.fi, p. 040 541 6960.
Järjestelyt Paula Peura, paula.peura@energia.fi, p. 0400 504 949.

Esite