Ajankohta
22.1.2019
Tampere

Sähköverkon ja maakaapeloinnin ajankohtaispäivä

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Yhdistä Verkosto –messumatkasi Sähköverkon ja maakaapeloinnin ajankohtaispäivään ja iltaan päivällisineen verkonrakentamisen ja maakaapeloinnin parissa toimivien kollegoiden seurassa. Tilaisuudessa käsitellään maakaapeliverkon rakentamisen vaikutuksia jakeluverkkojen suunnitteluun, rakentamiseen ja käyttöön. Kuulemme, miten varmistetaan kaapelirakenteiden ja asentamisen laatu. Perehdytään 20 kV maakaapeloinnin käytännön vaikutuksiin jakeluverkkojen suunnittelutyön, rakentamisen ja käytön kannalta.

Käsitellään maasulkuvirran kompensoinnin toteutusvaihtoehtoja ja vaikutuksia sähkönjakeluverkossa sekä kompensoidun verkon suojauksen käytännön muutoksia ja toteutusta. Saamme kiinnostavaa tietoa kaapeloinnin vaikutuksesta verkon maasulkuilmiöön, ja menetelmästä kompensoidun verkon maasulkuvian tunnistamiseen.

Päivän aiheita ovat:
• 20 kV maakaapeloinnin vaikutus loistehotaseeseen
• Mistä laatu muodostuu ja miten sitä voidaan kehittää?
• Ratkaisuja loistehon kompensointiin ja yliaaltojen suodatukseen
• Verkkosäännöt
• Kantaverkon loistehoikkuna ja jännitteensäätö
• Jakeluverkon maakaapeloinnin puutehavainnot
• Supraharmoniset ja laitetuhot standardijännitteellä
• TEMin älyverkkotyöryhmän suositusten käytännön vaikutuksia
• Laajan- tai galvaanisesti yhtenäisen maadoitusjärjestelmän muodostaminen

Sähköverkon ja maakaapeloinnin ajankohtaispäivästä saat myös arvokasta ja käytännönläheistä kokemusperäistä tietoa ja opiksi otettavia vinkkejä muilta sähkönjakeluverkon parissa toimivilta. Kuulemme verkkoyhtiöiden ja urakoitsijoiden kokemuksia kaapelointiprosessien kehittämisestä. Ajankohtaisten aiheiden ja asiantuntijaesitysten lisäksi seminaari tarjoaa mahdollisuuden kollegojen tapaamiseen, vapaamuotoisiin keskusteluihin ja verkottumiseen. Seuraavana päivänä siirrymme Verkosto –messuille.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kaikille verkonhaltija- ja palveluntuotantoyhtiöissä sähkönjakeluverkon käytön ja kunnossapidon eri tehtävissä toimiville. Koulutus tarjoaa kattauksen kiinnostavimpia ja tärkeimpiä ajankohtaisaiheita sähköverkon ja sen käytön vastuuhenkilöille.

Majoitus

Varauksia kiintiöstä voi tehdä 7.1.2019 saakka tunnuksella ADATO. Huom. Varaamattomat huoneet vapautuvat automaattisesti muuhun myyntiin maanantaina 7.1.2019. Varaathan huoneesi ennen sitä.

Sokos Hotel Torni Kiintiömajoituksen vaihtoehdot :

21.-23.1.2019

21.-22.1.2019

22.-23.1.2019

123 € / 1-hengen huone Solo / vrk

143 € / 2-hengen huone Solo / vrk

Sisältää alv:n. Huonehintaan kuuluu runsas buffet-aamiainen.

Sokos Hotels Myyntipalvelu

Puhelin:+35820 1234 600 / yksittäiset huonevaraukset Sähköposti: sokos.hotels@sok.fi

Mikäli Sokos Hotel Torni täyttyy, on kävelymatkan etäisyydellä useita muita hotelleja, joista kannattaa tiedustella vapaita huoneita (mm. Original Sokos Hotel Villa ja Scandic Tampere City).

Jokainen osallistuja varaa huoneensa itse. Varaathan ajoissa majoituksesi!

Viimeinen ilmoittautumispäivä

17.1.2019

Hinta

495,00 EUR + alv 24%

Peruutusehdot

Peruutusehdot:
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Mikäli osallistuminen perutaan kaksi arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tai osallistuja jää saapumatta, veloitamme koko osallistumismaksun. Peruutustapauksissa voidaan hankkia tilalle toinen osallistuja. Tilaisuuden peruuntuessa osallistuja vastaa itse majoitusvarausten peruutuksista ja kustannuksista.

Viimeinen ilmoittautumispäivä

17.1.2019

Hinta

495,00 EUR + alv 24%

Koulutuksen kesto

1 pv

Koulutuspaikka

Solo Sokos Hotel Torni
Ratapihankatu 43
Tampere
Lisätiedot
Lisätiedot koulutuksesta: Outi Vainio, Adato Energia Oy, p. 044 5704084, outi.vainio@energia.fi

Järjestelyt: Anne Hutri, Adato Energia Oy, p. 050 548 1199, anne.hutri@energia.fi

Verkosto–messut on kattava läpileikkaus alan tarjonnasta, tuotteista, ratkaisuista ja palveluista ja loistava tilaisuus verkostoitua alan toimijoiden kanssa. Tapaat samalla kertaa alan tärkeimmät päättäjät, asiakkaat ja käyttäjät. Luonteeltaan messut ovat koko alaa yhteen kokoavat ja yhdellä käynnillä voit haalia ratkaisuja usealta eri toimijalta ja asiantuntijalta.

Esite