Ajankohta
22.5.2018 - 23.5.2018
Tampere

Peruttu_Kaapeleiden vianpaikannus

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Suuren suosion ja erinomaiset palautteet saaneen kurssin uusinta pidetään Tampereella.
Varaa paikkasi ajoissa!

Kaapeliverkkojen etuna on mm. ilmajohtoverkkoja vähäisempi alttius poikkeuksellisten sääilmiöiden aiheuttamille sähkönjakelun häiriöille. Toimitusvarmuuden parantamistavoitteista johtuen ja toisaalta uusien kustannustehokkaampien kaapelointimenetelmien ansiosta maakaapelointi yleistyykin nopeasti myös maaseutuverkoissa.

Uudet asennustekniikat kuten keskijännitekaapeleiden auraus on tuonut uusia tarpeita myös kaapeleiden käyttöönottomittauksiin. Kaapeliverkoissa vikataajuus on yleensä oleellisesti pienempi kuin avojohtoverkoissa, mutta vikoja kuitenkin esiintyy ajoittain.

Kaapeleissa vikojen paikantaminen ja korjaus on haastavampaa ja hitaampaa kuin avojohtoverkoissa, mutta oikeilla menetelmillä ja osaavalla henkilöstöllä työtä voidaan nopeuttaa. Nopeampi ja tarkempi vianpaikannus merkitsee kustannussäästöjä mm. lyhentyneen keskeytysajan ja turhien kaivuutöiden vähenemisen myötä.

Koulutuksen toinen päivä ja käytännön mittausharjoitukset toteutetaan TAKKISSA.

Kohderyhmä:

Sähkönjakeluverkoston rakentamisen, käytön, kunnossapidon ja suunnittelun parissa toimivat, erityisesti kaapeleiden vianpaikannuksesta ja käyttöönottomittauksista vastaavat henkilöt. Kaapelien vikamittauskaluston hankintaa valmistelevat henkilöt.

Tilaisuuden tavoitteena on

• käydä läpi kaapeleiden vianpaikannus- ja käyttöönottomittauksissa käytettäviä menetelmiä
• antaa tietoa ja esitellä mittauksissa käytettäviä mittalaitteita ja niiden ominaisuuksia
• suorittaa käytännön mittausharjoituksia
• koota verkonhaltijoiden ja urakoitsijoiden henkilöstöä keskustelemaan kaapeleiden vikaantumiseen ja vianpaikannukseen liittyvistä asioista ja tuomaan esille omia kokemuksiaan ja käytännön tapauksia

Lisätiedot Jani Vitikka, p. 0400 500 206, jani.vitikka@energia.fi

Majoitus

Majoituskiintiö on varattu Scandic Hotel Rosendahlista ajalle 21-23.5. Huone hinnat 1 hengen huone 118 €/ vrk ja 2 hengen huone 138 €/vrk. Jokainen varaa majoituksen suoraan hotellista.

Hinta

745,00 EUR + alv 24%

Peruutusehdot

Peruutusehdot
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen (7 vrk ennen tilaisuutta) tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Mikäli osallistuminen perutaan kaksi arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tai osallistuja jää saapumatta, veloitamme koko osallistumismaksun. Peruutustapauksissa voidaan hankkia tilalle toinen osallistuja. Tilaisuuden peruuntuessa osallistuja vastaa itse majoitusvarausten peruutuksista ja kustannuksista.


Viimeinen ilmoittautumispäivä

15.05.2018

Hinta

745,00 EUR + alv 24%

Koulutuksen kesto

2 pv

Koulutuspaikka

1.päivä Scandic Rosendahl & 2.päivä TAKK
Pyynikintie 13
33230 Tampere
Lisätiedot
Lisätiedot Jani Vitikka, p. 0400 500 206, jani.vitikka@energia.fi

Esite