Ajankohta
29.5.2018 - 30.5.2018
Oulu

Kaukolämmön Ykkösenä asiakas

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Kaukolämmön Ykkösenä asiakas on vuotuinen myyntihenkilöstön, teknisen asiakastuen sekä asiakaspalvelu- ja toimistohenkilöstön päätapahtuma. Luvassa on monipuolisia esityksiä ja useita ajankohtaisia teemoja.

Tämän vuoden Ykkösenä asiakas -seminaarissa kysytään, miten digitalisaatio ja älykkyys vaikuttavat kaukolämpöratkaisuihin. Seminaarin ensimmäisenä päivänä kuullaan tulevaisuuden älykkäistä palveluista sekä kaukolämpöverkkojen avaamisesta. Iltapäiväohjelmassa on tarjolla kaksi sessiota, joista toinen käsittelee uutta tekniikkaa ja datan hyödyntämistä kaukolämpöalalla. Toinen puolestaan keskittyy asiakaspalveluun ja taloushallintoon.

Jälkimmäisenä seminaaripäivänä keskitytään kaikille yhteisiin teemoihin. Nopeasti muuttuvassa maailmassa jaksaminen on aika ajoin koetuksella. Saammekin eväitä siihen, kuinka kykenemme pitämään päämme kylmänä ja huolehtimaan itsestämme. Luvassa on esityksiä myös kaukolämpöalan tietojärjestelmiin liittyen.

Kaukolämmön Ykkösenä asiakas -päivät ovat uuden oppimisen lisäksi myös oiva mahdollisuus verkostoitumiseen ja kokemusten jakamiseen kollegoiden kanssa.

Kohderyhmä

Ykkösenä asiakas -päivät on tarkoitettu laajasti kaikille asiakkuuksien kanssa tekemisissä oleville, kuten esimerkiksi asiakaspalveluhenkilöstölle, teknisen asiakastuen henkilöille ja tarkastajille sekä myyntihenkilöstölle. Mukaan ovat erittäin tervetulleita myös laitetoimittajat ja muut energia-alalla toimivat yritykset.

Majoitus

Original Sokos Hotel Arinasta (puh. 08 312 3255) on varattu majoituskiintiö ajalle 28.-30.5.2018
Varaukset 14.5. mennessä tunnuksella BADATO osoitteessa: https://www.sokoshotels.fi/fi/oulu/sokos-hotel-arina
Huonehinta:
95 eur/ 1hh standard/ vrk
110 eur / 2hh standard / vrk

SisältöHinta

745,00 EUR + alv 24%


Peruutusehdot

Voit perua osallistumisesi kuluitta 7 vrk ennen tilaisuuden alkua. 3-6 vrk ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 %. Tämän jälkeen veloitamme koko osallistumismaksun. Nimenmuutos onnistuu kuluitta. Tilaisuuden peruuntuessa osallistuja vastaa itse matkavarauksistaan.

Osallistumisvahviste lähtee n. viikkoa ennen tilaisuutta.

Viimeinen ilmoittautumispäivä

22.05.2018

Hinta

745,00 EUR + alv 24%


Koulutuksen kesto

2 päivää

Koulutuspaikka

Original Sokos Hotel Arina
Pakkahuoneenkatu 16
90100 Oulu
Lisätiedot
Koulutussuunnittelija Maria Boholm, maria.boholm@energia.fi, puh. 0400 568 239 tai koulutusassistentti Paula Peura, paula.peura@energia.fi, puh. 0400 504 949.