Ajankohta
6.2.2018
Jyväskylä

Sähkönjakelun kunnonhallinta ja SähköTeleValoAV -messut

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Kunnonhallintapäivät on suunnattu verkonhaltija- ja palveluntuotantoyhtiöissä sähkönjakeluverkon kunnossapidon suunnittelijoille, kunnossapito- ja tarkastustehtäviä käytännössä suorittaville, kunnossapitovälineitä ja -järjestelmiä toimittaville ym. kunnonhallinnan parissa työskenteleville.
Päiviltä saat arvokasta ja käytännönläheistä kokemusperäistä tietoa ja opiksi otettavia vinkkejä muilta sähkönjakeluverkon kunnossapidon parissa toimivilta.

Päivien yhteydessä tutustutaan perinteikkääseen sähköalan tapahtumaan Sähkö - Tele – Valo – AV 2018 – messuihin Jyväskylän Paviljongissa
http://sahkomessut.fi/

Majoitus

Majoituskiintiö " ADATO": Original Sokos Hotel Alexandra Hannikaisenkatu 35, Jyväskylä Majoituskiintiö on varattu ajalle 5.-7.2. on voimassa 19.1.asti. Jokainen varaa ja maksaa huoneensa itse tai antaa laskutustiedot. Varaukset Jyväskylän Sokos Hotellien myyntipalvelusta puh. 020 1234 640 tai e-mail sales.jyvaskyla@sokoshotels.fi. Huonehinnat: 1 hengen huone 139 €/vrk ja 2 hengen huone 149 €/vrk Varaa ajoissa majoitus!

Hinta

495,00 EUR + alv 24%

Peruutusehdot

Peruutusehdot:
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Mikäli osallistuminen perutaan kaksi arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tai osallistuja jää saapumatta, veloitamme koko osallistumismaksun. Peruutustapauksissa voidaan hankkia tilalle toinen osallistuja. Tilaisuuden peruuntuessa osallistuja vastaa itse majoitusvarausten peruutuksista ja kustannuksista.

Viimeinen ilmoittautumispäivä

31.01.2018

Hinta

495,00 EUR + alv 24%

Koulutuspaikka

Original Sokos Hotel Alexandra
Hannikaisenkatu 35
40100 Jyväskylä
Lisätiedot
Asiantuntija, Sähköverkosto Jani Vitikka, Adato Energia Oy, p. 0400 500 206, jani.vitikka@energia.fi

Esite