Ajankohta
31.1.2018
Vantaa

Sähköistyvän liikenteen vaikutukset energia-alaan

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Älykkään energiajärjestelmän kehittyminen ja sähköautojen määrän lisääntyminen avaavat monia mahdollisuuksia energia-alan toimijoille. Sähköautojen ympärille on kovaa vauhtia kehittymässä uudenlaisia liiketoimintamahdollisuuksia.

Liikenteen sähköistymistä halutaan edistää niin EU:ssa kuin Suomessa. Yritykset voivat nyt hakea julkisen latausinfran investointeihinsa valtion tukea. Vuoden 2018 alusta lähtien sähköautoille on kaavailtu hankintatukea ja myös kiinteistöjen latauspisteiden kehittämiseen on valmisteltu tukikeinoja.

Sähköautojen akkujen latauksella ja purkamisella voidaan nopeasti tasapainottaa energian tuotantoa ja kysyntää. Tämä edelleen mahdollistaa uusien palveluiden kehittämisen asiakkaille. Paikallisella tasolla sähköautojen yleistyminen voi aiheuttaa myös tiettyjä haasteita esimerkiksi sähköverkon näkökulmasta.

Liikenteen sähköistymistä käsittelevässä seminaarissa teemaa lähestytään eri kulmista, usean asiantuntijan toimesta. Mitä haasteita ja mahdollisuuksia tähän vääjäämättömään kehitykseen energia-alan näkökulmasta liittyy – tule kuulemaan, niin tiedät!

Hinta

495,00 EUR + alv 24%

Peruutusehdot

Peruutusehdot
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Mikäli osallistuminen perutaan kaksi arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tai osallistuja jää saapumatta, veloitamme koko osallistumismaksun. Peruutustapauksissa voidaan hankkia tilalle toinen osallistuja. Tilaisuuden peruuntuessa osallistuja vastaa itse majoitusvarausten peruutuksista ja kustannuksista.

Viimeinen ilmoittautumispäivä

26.01.2018

Hinta

495,00 EUR + alv 24%

Koulutuspaikka

Cumulus Resort Airport Congress Center
Robert Huberin tie 4
Vantaa
Lisätiedot
Edvard Lukka, asiantuntija sähköverkosto Adato Energia Oy, edvard.lukka@energia.fi, p. 044 259 0320