Ajankohta
30.11.2017
Vantaa

Sähkökauppapäivä

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Sähkökauppapäivässä on jälleen ajankohtaista asiaa. Päivä tarjoaa sähkökauppaliiketoiminnasta vastaaville ja muille sähkökaupasta kiinnostuneille ohittamattoman tilannepäivityksen.

Päivän aikana kuulemme miten puhtaan energian paketti etenee ja minkälaiseksi se muotoutuu. Päivässä kerrotaan myös miten ajankohtaiset lainsäädäntöuudistukset, kuten yksityisyyden suojaa koskeva lisääntyvä lainsäädäntö, vaikuttavat sähkökaupan alaan. Kuulemme älyverkkotyöryhmän kuulumisia, joista pääsemme yhdessä myös keskustelemaan. Päivän aikana myös asiakkuus nousee esille. Kuulemme mm. miten kuluttajansuoja sopeutuu uusiin palveluihin, miten energiayhtiöissä voidaan ymmärtää paremmin asiakkaiden tarpeet ja minkälainen yhteys on asiakastyytyväisyyden mittaamisella tuottavuuteen.

Päivän lopuksi keskustelemme Ollilan raportin jatkosta sekä siitä, miten MiFIDIN vaikuttaa energiayrityksiin.

Tilaisuuden vuorovaikutteisuuteen on kiinnitetty huomiota. Käytössä on viestiseinä, joten kysyminen ja kommentointi on helppoa.

Lisätiedot

Edvard Lukka, Adato Energia Oy, p. 044 259 0320, edvard.lukka@energia.fi

Sisältö
Hinta

460,00 EUR + alv 24%

Peruutusehdot

Voit perua osallistumisesi kuluitta 7 vrk ennen tilaisuuden alkua. 3-6 vrk ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista veloitamme 50%. Tämän jälkeen veloitamme koko osallistumismaksun. Nimenmuutos onnistuu kuluitta. Tilaisuuden peruuntuessa osallistuja vastaa itse matkavarauksistaan.

Lisätiedot

Edvard Lukka, Adato Energia Oy, p. 044 259 0320, edvard.lukka@energia.fi

Viimeinen ilmoittautumispäivä

23.11.2017

Hinta

460,00 EUR + alv 24%

Koulutuspaikka

Clarion Hotel Helsinki Airport, Aviapolis
Karhumäentie 5
Vantaa