Ajankohta
27.5.2020 - 28.5.2020
Online

Kaukolämmön ykkösenä asiakas / online

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Poikkeuksellisen tilanteen takia Ykkösenä asiakas –tilaisuus toteutetaan etäyhteydellä. Etäosallistujana kuulet ja näet kouluttajan sekä materiaalit. Myös keskusteluun osallistuminen on helppoa. Tarkemmat ohjeet etäosallistumiseen saat osallistumisvahvisteen yhteydessä.

Ei pelkkää tekniikkaa, eikä pelkkää asiakaspalveluasiaa, vaan juuri sopivassa suhteessa molempia! Ykkösenä asiakas on tilaisuus, joka saattaa yhteen hyvin erityyppisissäkin tehtävissä toimivat asiantuntijat – tänä vuonna poikkeuksellisesti etäyhteydellä.

Kaikkien työllä on kuitenkin yhteinen päämäärä – tyytyväinen asiakas.
Asiakkuutta käsittelemme monelta eri kantilta. Kuulemme nostoja asiakkuuksiin liittyvistä selvityksistä ja tuloksia tutkimuksesta, jossa selvitettiin syitä, miksi suurten kiinteistöjen omistajia on lähtenyt kaukolämmöstä tai valinnut uuteen rakennukseen jonkun muun lämmitysjärjestelmän. Asiakkaan näkökulma tulee esille myös suunnittelijan puheenvuorossa, jossa vuoden 2019 nuoreksi LVI-suunnittelijaksi valittu Vikke Niskanen kertoo kokemuksiaan kaukolämmöstä ja yhteistyöstä kaukolämpöyritysten kanssa.

Asiakkaiden toiveiden mukaisesti toteutamme lakiasioiden kysymys- ja vastausklinikan. Lähetä kysymyksesi viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta Saara Naukkariselle, saara.naukkarinen@energia.fi.

Ohjelmassa on luvassa myös esityksiä kaukolämpöyritysten uusiin palveluihin ja toimintatapoihin liittyen sekä syvemmälle tekniikkaan pureutuvia puheenvuoroja.

Kohderyhmä

Ykkösenä asiakas -päivät on tarkoitettu laajasti kaikille asiakkuuksien kanssa tekemisissä oleville, kuten esimerkiksi asiakaspalveluhenkilöstölle, teknisen asiakastuen henkilöille ja tarkastajille sekä myyntihenkilöstölle. Mukaan ovat erittäin tervetulleita myös laitetoimittajat ja muut energia-alalla toimivat yritykset.

SisältöPeruutusehdot

Voit perua osallistumisesi kuluitta 7 vrk ennen tilaisuuden alkua. 3-6 vrk ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 %. Tämän jälkeen veloitamme koko osallistumismaksun. Nimenmuutos onnistuu kuluitta. Tilaisuuden peruuntuessa osallistuja vastaa itse matkavarauksistaan.

Osallistumisvahviste lähtee n. viikkoa ennen tilaisuutta.

Kurssista sanottua

"Kun ohjelman taso pysyy tällaisena vuodesta toiseen, ei ole suurta tarvetta lähteä tekemään muutoksia."

Viimeinen ilmoittautumispäivä

24.5.2020

Hinta


Koko tilaisuus, online-hinnat:
1 osallistuja 545 EUR + alv 24%
Ryhmähinta (3 tai useampi osallistuja) 1310 EUR + alv 24%

Osallistuminen yhteen päivään, online-hinnat:
1 osallistuja 375 EUR + alv 24%
Ryhmähinta (3 tai useampi osallistuja) 980 EUR + alv 24%

Koulutuksen kesto

2 päivää

Koulutuspaikka

Online
Lisätiedot
Juha Rakkolainen, Adato Energia Oy, juha.rakkolainen@energia.fi, p. 040 541 6960.

Järjestelyt Anne Hutri, Adato Energia Oy, anne.hutri@energia.fi, p. 050 548 1199.

Esite

Kaukolämpöpäivät
Jyväskylä
26.08.2020 - 27.08.2020
Kaukolämmön ABC:n sähköinen opas
hinta 450–1650 €
Kaukolämmön ABC
eKauppa
3 + alv 24%