Ajankohta
30.8.2024 - 19.12.2024
Vantaa

Energy PM Professional -valmennusohjelma energia-alan projektipäälliköille

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Energy PM Professional® -valmennusohjelma on räätälöity investointiprojekteissa työskenteleville energia-alan ammattilaisille, jotka haluavat kehittyä yhä vaativampien projektien onnistuviksi johtajiksi.

Sinun kannattaa osallistua valmennusohjelmaan, kun
- tarvitset lisää oppeja investointiprojektien suunnitteluun, ohjaamiseen ja hallintaan, huomioiden myös projekti- ja sidosryhmäviestintä sekä riskienhallinta
- tahdot toteuttaa investointiprojekteilla varmemmin yrityksesi strategiaa ja liiketoiminnan kehittämistä
- haluat laajentaa osaamistasi projektitoiminnan ja -kulttuurin kehittämisestä ja vahvistaa näin oman organisaatiosi kilpailuetua.

Mukana valmennusohjelmassa on oppeja siitä, kuinka voit hyödyntää tekoälyä (AI, Artificial Intelligence) projektijohtamisessa!

Oppien ja harjoitusten lisäksi valmennusryhmä muodostaa verkoston, jonka kanssa jakaa käytännön kokemuksia ja parhaita käytänteitä myös jatkossa. Tämä on ollut Energy PM Professionalin kiitetty osa.

Valmennusohjelma sopii projektijohtamisen ammattilaisille, projektipäällikön roolissa toimiville ja projektin johdon tehtäviä tekeville. Osallistuaksesi tarvitset perustiedot projektinjohtamisesta sekä mielellään muutaman vuoden kokemuksen projektijohtajan roolissa toimimisesta.

Adaton alennuskoodilla, ADATO15, -15%!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Kohderyhmä

Ohjelma on tarkoitettu projektipäälliköille, joilla on jo perustiedot ja kokemusta projektien johtamisesta, ja jotka ovat motivoituneita kehittämään itseään. Osallistujat oppivat konkreettisia tietoja ja taitoja energia-alan investointiprojektin menestyksekkääseen johtamiseen. Valmennusryhmään kootaan osallistujat energia-alan projekteja tekevistä yrityksistä. Samaa toimialaa edustavilla yrityksillä on yhteisiä mielenkiinnon kohteita ja samankaltaiset lähtökohdat projektitoiminnan kehittämiselle, mikä varmistaa, että valmennuksen keskustelut ja ryhmätyöt ovat antoisia. Eri yritysten osallistujat pääsevät vaihtamaan kokemuksia keskenään, ja valmennusohjelman aikana syntyvä ammattilaisverkosto tukee projektitoiminnan kehittämisessä valmennuksen jälkeenkin.

Suosittelemme osallistumaan pöytäkuntana: kun samasta organisaatiosta osallistuu esim. 3 - 4 projektipäällikköä tai projektipäällikkönä oman työn ohella toimiva asiantuntijaa, on projektien johtamisen ja laajemminkin yrityksen projektikulttuurin kehittämisen ideointi ja käytäntöön vienti tuloksellisempaa.

Hinta

7000,00 EUR + alv 24%

Adaton alennuskoodilla
-15%, voimassa 31.5.2024 asti.

Alennusta ei voi yhdistää ryhmäalennuksiin eikä asiakaskohtaisiin etusopimuksiin

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Koulutuksen kesto

8 pv

Koulutuspaikka

Scandic Helsinki Aviacongress
Hubertintie 4
01510 Vantaa
Lisätiedot
Lisätietoja:
info@kumura.fi