Ajankohta
12.4.2023 - 21.4.2023
Online

Power BI koulutus energia-alalle 12. ja 21.4.2023

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Adato Energia järjestää Eduhousen kanssa energia-alalle suunnatun Power BI koulutuksen.

Power BI on Microsoftin työkalu tiedon analysointiin, raportointiin ja jakamiseen.

"Power BI on kokoelma ohjelmistopalveluja, sovelluksia ja yhdistimiä, jotka yhdessä muuntavat toisiinsa liittymättömistä lähteistä peräisin olevan tiedon johdonmukaisiksi, visuaalisesti vaikuttaviksi ja vuorovaikutteisiksi näkemyksiksi. Tiedot voivat olla Excel-laskentataulukossa tai joukossa pilvipohjaisia ja paikallisia hybriditietovarastoja. Power BI:n avulla voit helposti muodostaa yhteyden tietolähteisiin, visualisoida ja löytää tärkeitä asioita sekä jakaa niitä kenen kanssa haluat."

Koulutuksessa opitaan luomaan mm. tietomalleja, raportteja ja niiden visualisointeja. Koulutuksessa käydään läpi datan muokkausta eri lähteistä.
Tässä tapauksessa hyödynnetään energia-alalla käytettyjä lähteitä esimerkkeinä. Opitaan yhdistämään näitä tietoja ja käydään läpi DAX laskenta.

Ensimmäisessä osassa käydään Power BI työkalun perusteet

Toisessa osassa käydään läpi Power BI:n käyttöä syvällisemmin ja hyödyntäen esimerkkejä energia-alalta.

Tilaisuuksien kestot ovat 3 h.
1. osa Power BI perusteet 12.4.2023 klo 9-12
2. osa Power BI jatko 21.4.2023 klo 9-12

Ohjeita:
”Power BI -raporttien tietomallin ja laskennan luonti ei onnistu selainpohjaisessa pilvipalvelussa. Tämän vuoksi ennen koulutukseen osallistumista olisi osallistujien koneille asennettava Power BI Desktop -ohjelma, joka on ilmainen ja ladattavissa Microsoftin sivuilta.

Koulutuksessa suosittelemme, että osallistujat käyttäisivät kahta näyttöä, jolloin koulutusta voi seurata toiselta näytöltä ja toisen avulla tehdä ohjatut harjoitukset.”

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kaikille, jotka haluavat oppia hyödyntämään Power BI:tä omissa työtehtävissään, työskentelyalasta riippumatta.

Hinta

495,00 EUR + alv 24%

Peruutusehdot

Peruutusehdot:
Voit perua osallistumisesi kuluitta 7 vrk ennen tilaisuuden alkua. 3-6 vrk ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista veloitamme 50%. Tämän jälkeen veloitamme koko osallistumismaksun. Nimenmuutos onnistuu kuluitta. Tilaisuuden peruuntuessa osallistuja vastaa itse matkavarauksistaan.

Ilmoittaudu

Viimeinen ilmoittautumispäivä

9.4.2023

Hinta

495,00 EUR + alv 24%

Koulutuksen kesto

3 h kerta

Koulutuspaikka

Online
Lisätiedot
Koulutussuunnittelija
Maria Seitajärvi, maria.seitajarvi@energia.fi
p. 050 433 8329

Käytännön järjestelyt
Miina Söderholm, miina.soderholm@energia.fi
p. 0440 181110