Ajankohta
8.12.2022
Online

eStudio: Kansan tahto: lisää kotimaista sähköntuotantoa

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Energiateollisuus julkaisee vuosittaisen energia-asenne tutkimuksen tulokset torstaina 8.12. Energiakriisin siivittäminä asenteet olivat kehittyneet vahvasti kotimaista energiantuotantoa suosivaan suuntaan. eStudio ottaa asenteista kimmokkeen ja kysyy, että miten kotimaista tuotantoa saataisiin lisää. Kansa haluaa sähköstä vientituotteen, mutta samaan aikaan pelätään sähköpulaa.

Haasteen äärellä keskustelemassa eStudiossa torstaina 8.12. klo 9 Pohjolan voiman Riitta Larnimaa , Teollisuuden voiman Juha Poikola ja Suomen tuulivoimayhdistyksen Heidi Paalatie .

Jukka Leskelä kertoo eUutiset, Jukka Relander juontaa. Siinä meidän jukat sitten olivatkin.

eStudio - pysyt jyvällä

eStudiot ovat maksuttomia ET:n jäsenyritysten edustajille. Ilmoittautuminen ja tulevien eStudioiden ajankohdat löytyvät tuttuun tapaan Adaton koulutuskalenterin kautta .

eStudiossa on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja alustajille. Tallenne on katsottavissa jälkikäteen ET:n Jäsenextrassa.

Jos haluat kuulla jostain erityisestä aiheesta eStudiossa, voit laittaa ehdotuksia aiheista ja vierailijoista jukka.relander@energia.fi ja janne.kerttula@energia.fi.

Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 7.12.
Haluatko osallistua mutta ilmoittautumisaika on päättynyt? Ota yhtetyttä vassa.arnell@energia.fi

Kohderyhmä

Maksuton webinaari on tarkoitettu vain Energiateollisuus ry:n jäsenyhtiöiden edustajille.

Ensimmäiset 500 osallistujaa mahtuvat mukaan, mutta jos webinaaripaikat täyttyvät, voit katsoa webinaarin tallenteen myöhemmin jäsenextrasta.
Keskustelut eivät siis ole julkisia, ja keskusteluista ei twiitata ulospäin mitään.

Peruutusehdot
Ilmoittaudu

Viimeinen ilmoittautumispäivä

7.12.2022

Koulutuksen kesto

klo 9.00-10.00 n. 1 h

Koulutuspaikka

Online
Lisätiedot
Lisätietoja:
Janne Kerttula, 050 571 2075
Jukka Relander, 050 321 5632

Järjestelyt:
Adato Energia Oy,
Vassa Arnell, vassa.arnell@energia.fi,
p. 050 5423 751

Webinaari on verkossa toteutettava koulutus, johon osallistuminen ei vaadi fyysistä läsnäoloa. Webinaaria pystyt seuraamaan verkon välityksellä mistä tahansa. Tarkemmat ohjeet osallistumiseksi saat sähköpostilla lähempänä tilaisuutta.