Ajankohta
19.5.2022
Online

eStudio: REPowerEU - mistä on oikein kyse?

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Maaliskuussa Euroopan maat julistivat irtautumisen venäläisestä tuontienergiasta olevan EU:n tärkein haaste. Komissio on valmistellut suunnitelmaa nimeltään REPowerEU, jossa esitetään kuinka irtautuminen tapahtuu. Mitä kaikkea REPowerEU pitää sisällään?
Tästä torstaina klo 9 keskustelemassa tuoreeltaan suunnitelman julkistuksen jälkeen ET:n asiantuntijat Karoliina Muukkonen ja Janne Kauppi . Keskustelun vetää Jukka Relander .
Mukana myös eUutiset ja Jukka Leskelä .

Webinaarit ovat maksuttomia ET:n jäsenyritysten edustajille. Ilmoittautuminen ja tulevien eStudioiden ajankohdat löytyvät tuttuun tapaan Adaton koulutuskalenterin kautta .

Webinaarissa on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja alustajille. Webinaarin tallenne on katsottavissa jälkikäteen ET:n Jäsenextrassa.

Jos haluat kuulla jostain erityisestä aiheesta eStudiossa, voit laittaa ehdotuksia aiheista ja vierailijoista jukka.relander@energia.fi ja janne.kerttula@energia.fi.

Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 18.5.
Haluatko osallistua mutta ilmoittautumisaika on päättynyt? Ota yhtetyttä vassa.arnell@energia.fi

Kohderyhmä

Maksuton webinaari on tarkoitettu vain Energiateollisuus ry:n jäsenyhtiöiden edustajille.

Ensimmäiset 500 osallistujaa mahtuvat mukaan, mutta jos webinaaripaikat täyttyvät, voit katsoa webinaarin tallenteen myöhemmin jäsenextrasta.
Keskustelut eivät siis ole julkisia, ja keskusteluista ei twiitata ulospäin mitään.

Peruutusehdot
Viimeinen ilmoittautumispäivä

18.5.2022

Koulutuksen kesto

klo 9.00-10.00 n. 1 h

Koulutuspaikka

Online
Lisätiedot
Lisätietoja:
Janne Kerttula, 050 571 2075
Jukka Relander, 050 321 5632

Järjestelyt:
Adato Energia Oy,
Vassa Arnell, vassa.arnell@energia.fi,
p. 050 5423 751

Webinaari on verkossa toteutettava koulutus, johon osallistuminen ei vaadi fyysistä läsnäoloa. Webinaaria pystyt seuraamaan verkon välityksellä mistä tahansa. Tarkemmat ohjeet osallistumiseksi saat sähköpostilla lähempänä tilaisuutta.