Ajankohta
2.12.2021
Online

eStudio: Osaajapula ja miten se ratkaistaan

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Osaajapula ja miten se ratkaistaan

Mistä löytyvät energiamurroksen osaajat ja tekijät? Kilpailu osaavista tekijöistä on kova ja Elinkeinoelämän keskusliitto on julistanut hätätilan osaajapulan ratkaisemiseksi. Millaisia näkymiä energia-alalla on osaamisen kehittämiseen ja rekrytointeihin?

Torstaina 2.12. klo 9 eStudiossa asiasta keskustelemassa kansanedustaja, sivistysvaliokunnan jäsen Hilkka Kemppi , Tampereen Sähkölaitoksen HR Business Partner Terhi Ruutinen ja Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arene ry:n asiantuntija Samuli Maxenius . Keskustelun alustaa ET:n Maiju Korhonen. Keskustelua vetää tuttuun tapaan Jukka Relander ja ajankohtaiskatsauksen pitää toimitusjohtaja Jukka Leskelä .

Webinaarit ovat maksuttomia ET:n jäsenyritysten edustajille. Ilmoittautuminen ja tulevien eStudioiden ajankohdat löytyvät tuttuun tapaan Adaton koulutuskalenterin kautta .

Webinaarissa on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja alustajille. Webinaarin tallenne on katsottavissa jälkikäteen ET:n Jäsenextrassa.

Jos haluat kuulla jostain erityisestä aiheesta eStudiossa, voit laittaa ehdotuksia aiheista ja vierailijoista jukka.relander@energia.fi ja janne.kerttula@energia.fi.

Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 1.12.
Haluatko osallistua mutta ilmoittautumisaika on päättynyt? Ota yhtetyttä vassa.arnell@energia.fi

Kohderyhmä

Maksuton webinaari on tarkoitettu vain Energiateollisuus ry:n jäsenyhtiöiden edustajille.

Ensimmäiset 500 osallistujaa mahtuvat mukaan, mutta jos webinaaripaikat täyttyvät, voit katsoa webinaarin tallenteen myöhemmin jäsenextrasta.
Keskustelut eivät siis ole julkisia, ja keskusteluista ei twiitata ulospäin mitään.

Peruutusehdot
Viimeinen ilmoittautumispäivä

1.12.2021

Koulutuksen kesto

klo 9.00-10.00 n. 1 h

Koulutuspaikka

Online
Lisätiedot
Lisätietoja:
Janne Kerttula, 050 571 2075
Jukka Relander, 050 321 5632

Järjestelyt:
Adato Energia Oy,
Vassa Arnell, vassa.arnell@energia.fi,
p. 050 5423 751

Webinaari on verkossa toteutettava koulutus, johon osallistuminen ei vaadi fyysistä läsnäoloa. Webinaaria pystyt seuraamaan verkon välityksellä mistä tahansa. Tarkemmat ohjeet osallistumiseksi saat sähköpostilla lähempänä tilaisuutta.