Ajankohta
15.2.2022 - 15.6.2022
Tampere

Energia-alan esimiesvalmennus -kurssisarja 2022

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Työn tekeminen ja sen luonne on muuttunut voimakkaasti. Myös esimiestyön painopiste on siirtynyt työsuoritusten valvonnasta kokonaisuuksien hallintaan. Hyvin johdetut ihmiset ovat motivoituneita, toimivat tehokkaammin ja oikeaan suuntaan.

Kiitelty energia-alan esimiesvalmennus –koulutusjakso alkaa jälleen helmikuussa 2022. Kokonaisuus soveltuu sekä uusille, vasta aloitteleville esimiehille että sellaisille, jotka ovat jo toimineet esimiestehtävissä, mutta haluavat tuulettaa ajatuksia, oppia uutta ja ottaa käyttöön uusia toimintatapoja.

Valmennuksen tavoitteena on auttaa:
1. sisäistämään esimiestyön olemus ja luonne.
2. ymmärtämään, mitä valmiuksia esimies tarvitsee.
3. saamaan perusvalmiudet esimiestyön menestyksekkäälle hoitamiselle.
4. vahvistamaan itsetuntoa ja esimiestehtävien hoitamiseen liittyvää osaamista.

Valmennus pitää sisällään kuusi valmennuspäivää ja antaa hyvän kuvan esimiehenä toimimisesta, esimiestyön haasteista, toisten johtamisesta, delegoinnista, motivoinnista sekä itsensä johtamisesta ja ajankäytöstä.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Konsulttitoimisto Seppo Hoffrén Oy:n kanssa.

Koulutukseen voidaan ottaa enintään 15 osallistujaa, joten varmistathan oman paikkasi hyvissä ajoin!

1. Jakso 15.-16.2.2022 toteutetaan etänä:
Yritystoiminta ja esimiehenä toimiminen. Toimialan tilanne ja näkymät. Yritysstrategian keskeiset kohdat ja niiden merkitys. Operatiivinen toiminta ja sen tehokas toteuttaminen strategian pohjalta. Esimiehen rooli ja merkitys strategian jalkauttajana ja operatiivisen toiminnan toteuttajana. Yritystalouden perusteet: yrityksen tilinpäätös ja sen rakenne, tuloslaskelma ja tase. Tunnusluvut ja niiden tulkinta, tilinpäätöksen ”lukeminen”. Taloudellinen suunnittelu/budjetointi ja tulosraporttien tulkinta. Esimiestyön sisältö ja luonne: työnantajan edustajana toimiminen. Työnantajan ja alaisten odotukset.

2. Jakso 27.-28.4.2022:
Esimiestyö käytännössä. Henkilöstöasioiden hoito. Osaamisen kehittäminen ja johtaminen. Delegointi ja työsopimuksen tekeminen. Työnjohto-oikeus ja työaikamääräykset. Palkkamääräykset. Työvelvoitteen laiminlyönti ja työturvallisuuslain pääpiirteet.

3. Jakso 14.-15.6.2022:
Johtajuus/leadership – esimiehen tehtäväkentässä. Itsensä johtaminen, oman työn organisointi. Jaksaminen, stressin hallinta. Ajankäyttö ja ajankäytön hallinta.
Esimiehenä toimiminen, tunneäly, motivointi ja palautteen antaminen. Haasteelliset johtamistilanteet ja niiden onnistunut hoitaminen. Hyvä esimiestoiminta.

Kohderyhmä

Valmennus on tarkoitettu energia-alan esimiestehtävissä toimiville, kyseisiin tehtäviin siirtyville ja muille jotka haluavat kehittyä esimiehinä.

Majoitus

Koulutusjaksot pidetään näillä näkymin Scandic Rosendahlissa, Tampereella. Majoitukset kukin varaa ja maksaa itse suoraan hotelliin, p. 03 2441 111 tai rosendahl@scandichotels.com

Hinta

2190,00 EUR + alv 24%

Ilmoittaudu

Viimeinen ilmoittautumispäivä

08.02.2022

Hinta

2190,00 EUR + alv 24%

Koulutuspaikka

Scandic Rosendahl
Pyynikintie 13
33230 Tampere
Lisätiedot
Lisätiedot: Pekka Rintala, 050 347 4544, pekka.rintala@energia.fi Järjestelyt: Anne Hutri, 050 548 1199, anne.hutri@energia.fi