Ajankohta
5.10.2021
Helsinki

Energiapäivä 2021

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

WEC Finlandin Energiapäivässä käydään riippumatonta keskustelua energia-alasta ja sen kehityksestä. Tapahtuma tuo yhteen kotimaan keskeiset energiapäättäjät ja -asiantuntijat, tarjoten osallistujilleen syväluotauksen alan ajankohtaisiin ja polttaviin teemoihin.

Tänä vuonna Energiapäivässä luodaan katsaus energia-alan syvenevään murrokseen. Tapahtuman ohjelma perehdyttää yleisön alaa muuttaviin tekijöihin sekä siihen, miten tällaista muutosta johdetaan. Tutustumme energiatransition mahdollistaviin rahoitusmarkkinoihin sekä kuulemme, miltä globaalin öljy-yhtiön tulevaisuus näyttää hallituksesta käsin.

Turvallisuus
Järjestämme tilaisuuden erityistä varovaisuutta noudattaen. Suosittelemme kasvomaskien käyttöä koko seminaarin ajan. Jokaiselle osallistujalle varaamme useamman kasvomaskin tilaisuutta kohden, käsihygienian ylläpitoon tarvittavat käsidesit ja pyyhkeet varataan jokaisen ulottuville, turvaväleistä pidetään kiinni. Myös esiintyjien turvallisuus varmistetaan puhdistamalla mikit, koneet ja säätimet. Kokouspaikan henkilökunta on ohjeistettu hyvän käsihygienian ja yleisen hygienian huolehtimiseen. Tärkeää on, ettei kukaan vieras tule sairaana tilaisuuteen ja kaikilla on tiedossa hyvä käsihygienia ja yskimiskäytäntö.

Viimeinen ilmoittautumispäivä

1.10.2021

Hinta

WEC Finlandin jäsenet 399 eur + alv. 24 %,
ei-jäsenet 459 eur + alv 24 %

Koulutuksen kesto

1 pv

Koulutuspaikka

Pörssitalo
Fabianinkatu 14
00100 Helsinki
Lisätiedot
Lisätiedot:
Vesa Vuolle,
toiminnanjohtaja,
World Energy Council Finland,
vesa.vuolle@wecfinland.fi,
p. 045 109 7899

Järjestelyt
Vassa Arnell,
Adato Energia Oy,
vassa.arnell@energia.fi,
p. 050 5423 751

Esite

Energiateollisuuden syysseminaari
Helsinki
11.11.2021 - 11.11.2021