Ajankohta
29.9.2021 - 30.9.2021
Helsinki

Asiakaspalvelun uusi aika

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Energia-ala kehittyy vauhdilla, ja samalla asiakaspalvelun johtamisen ratkaisut uudistuvat ja monipuolistuvat. Asiakaspalvelun uusi aika -seminaari tarjoaa monia innostavia esityksiä asiakasvastuussa oleville. Saat ajankohtaisimmat kuulumiset Energiateollisuus ry:n edunvalvonnasta ja tiiviin lakikatsauksen. Päivität tietosi energiatehokkuuden edistämisestä ja Fit for 55 -päästövähennystavoitteista. Kuulet, mitä nämä merkitsevät asiakkuuksien näkökulmasta.

Tänä vuonna ajankohtaisteemana on asiakaskokemuksen johtaminen. Aiheina on mm. maineenhallinta ja viestintä sen tukena, sekä miten johtaa onnistuneesti uuden brändin lanseerausta ja asiakaskokemusta käytännössä. Asiakaskysely on tärkeässä roolissa, kun halutaan saavuttaa parempi asiakasymmärrys. Miten hyödyntää kyselyitä? Tilaisuudessa saat kokeneen tekijän sparrausta ratkaisuihin. Lisäksi perehdytään syrjimättömyyteen, mitä se käytännössä merkitsee yrityksen näkökulmasta ja mitä on syytä huomioida?

Seminaarista saat inspiraatiota, hyvää fiilistä ja verkostoja, sekä konkreettista uutta osaamista. – Tule mukaan!

Kohderyhmä

Tilaisuus on suunniteltu energia-alan asiakaspäälliköille, asiakaspalvelujohtajille, sekä kaikille, jotka vastaavat asiakaspalveluliiketoiminnasta, tai asiakaspalvelun kehittämisestä ja toteutuksesta energiayhtiössä.

Hinta

860,00 EUR + alv 24%

Kurssista sanottua

" Todella hyvä tilaisuus verkostoitua muiden samoissa tehtävissä toimivien kanssa ja saimme hyviä keskusteluja aikaiseksi luentojen pohjalta. Hyvin rakennettu kokonaisuus."
"Todella mielenkiintoisia puhujia ja teemoja. Sisältö oli kiinnostavaa ja hyödyllistä. "

Ilmoittaudu

Viimeinen ilmoittautumispäivä

29.9.2020

Hinta

860,00 EUR + alv 24%

Koulutuksen kesto

2 päivää

Koulutuspaikka

Radisson Blu Royal
Runeberginkatu 2
00100 Helsinki
Lisätiedot
Koulutussuuunnittelija

Outi Vainio p. 044 570 4084, outi.vainio@energia.fi tai koulutusassistentti

Seija Naukkarinen,

p. 050 548 1124, seija.naukkarinen@energia.fi