Ajankohta
27.1.2021
Online

Energiateollisuuden tutkimuswebinaari

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Energia-alan tutkimusseminaari kerää yhteen energia-alan tutkimuksen hyödyntäjät ja tekijät. Osallistujat saavat ajankohtaista tietoa Sähkötutkimuspoolin, Ympäristöpoolin ja muiden Energiateollisuuden rahoittamien tutkimushankkeiden tuloksista sekä tulevista hankkeista.

Tilaisuudessa kuulet kestävän energiatutkimuksen tulevaisuudesta ja kehityssuunnista. Toinen, erittäin kiinnostava teemakokonaisuus on rahoitusmahdollisuudet. Mistä rahoitusta saa ja, kenelle sitä on tarjolla? Lisäksi käymme läpi EU- ja Cleantech-rahoitukseen liittyviä mahdollisuuksia ja sitä, miten energiayhtiö voi vauhdittaa kehitystoimintaa omilla sijoituksillaan.
Iltapäivällä keskustelemme elinkeinoelämän ponnisteluista kohti kestävää kasvua. Tämän jälkeen on mahdollista valita kahden eri osion välillä. Ympäristöpoolin sessiossa keskustellaan mm. vaelluskaloista ja biodiversiteetistä. Sähkötutkimuspoolin sessiossa kuulet mm. regulaatiohankkeesta ja kuormanohjauspinnasta.

Tilaisuus toteutetaan tällä kertaa etäyhteydellä. Etäosallistujana kuulet ja näet puhujan sekä materiaalit. Myös keskusteluun osallistuminen on helppoa.

Lisää infoa Energiateollisuuden tutkimustoiminnasta löytyy
tästä.

Viimeinen ilmoittautumispäivä

22.1.2021

Hinta

70,00 EUR + alv 24%
Tilaisuus on maksuton viranomaisten edustajille sekä opiskelijoille, joka otetaan huomioon laskutusvaiheessa.

Kurssista sanottua

"Vahvuuksina kaksiosainen iltapäiväsessio. Monta esiintyjää ja aihealuetta, jolloin saa hyvän katsauksen moneen asiaan."

Ilmoittaudu

Hinta

70,00 EUR + alv 24%
Tilaisuus on maksuton viranomaisten edustajille sekä opiskelijoille, joka otetaan huomioon laskutusvaiheessa.

Koulutuksen kesto

1 päivä

Koulutuspaikka

Online
Lisätiedot
Energiateollisuus ry, Tuukka Heikkilä, p. 040 828 1570 tuukka.heikkila@energia.fi ja Marja Rankila, p, 040 845 4373 marja.rankila@energia.fi Käytännön järjestelyt Adato Energia Oy, Seija Naukkarinen, p. 050 548 1124, seija.naukkarinen@energia.fi

Esite