Ajankohta
15.6.2020
Webinaari

Jäsenwebinaari: Alkuperätakuut lämmölle, kaasulle ja sähkölle: mitä uusi lakiehdotus pitää sisällään

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Tule keskustelemaan uudesta lakiehdotuksesta.

Lainsäädäntöön on odotettavissa muutama suuri muutos ja joukko pienempiä. Alkuperätakuujärjestelmä luodaan nyt myös kaasulle, lämmölle ja jäähdytykselle. Sähkön osalta lainsäädäntöön on luvassa muutoksia.

Lakiehdotus on tulossa lausunnoille kesäkuussa. Webinaarissa kuullaan lain valmistelijan esittely lakiehdotuksesta ja hänelle voi esittää tarkentavia kysymyksiä. TEM:n esittelyä seuraa sisäinen keskusteluosuus ET:n jäsenten kesken, jossa toivomme saavamme kannanottoja pohjustamaan mm. lausuntoamme.

Aikataulu:
9.00 Alkuperätakuut: lakiehdotuksen esittely, Outi Vilén työ- ja elinkeinoministeriä

10.00 Energiateollisuuden keskusteluosuus

Seminaarissa paikalla myös Energiateollisuus ry:n henkilöstöä: Riina Heinimäki, Kimmo Siira, Mirja Tiitinen ja Kati Takala

Webinaarissa on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Kesken webinaarin kysymykset voitte lähettää webinaaripaneelista löytyvän Questions valikon kautta.

Jos haluatte esittää kysymykset äänen, varatkaa kuulokemikrofoni laadukkaan äänen varmistamiseksi. Webinaaripaneelin avulla voitte nostaa virtuaalisen käden, kun haluatte puheenvuoron jolloin saatte äänenne kuuluviin.

Kohderyhmä

Maksuton webinaari on tarkoitettu vain Energiateollisuus ry:n jäsenyhtiöiden edustajille.

Ensimmäiset 500 osallistujaa mahtuvat mukaan, mutta jos webinaaripaikat täyttyvät, voit katsoa webinaarin tallenteen myöhemmin jäsenextrasta.
Keskustelut eivät siis ole julkisia, ja keskusteluista ei twiitata ulospäin mitään.

Peruutusehdot
Viimeinen ilmoittautumispäivä

13.6.2020

Koulutuksen kesto

klo 9-10

Koulutuspaikka

Webinaari
Lisätiedot
Järjestelyt:
Anne Hutri, Adato Energia Oy, p. 050 548 1199, anne.hutri@energia.fi

Webinaari on verkossa toteutettava koulutus, johon osallistuminen ei vaadi fyysistä läsnäoloa. Webinaaria pystyt seuraamaan verkon välityksellä mistä tahansa. Tarkemmat ohjeet osallistumiseksi saat sähköpostilla lähempänä tilaisuutta.