Ajankohta
5.6.2020
Webinaari

Jäsenwebinaari: Energia-alan osaajatarpeet

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Jäsenwebinaari perjantaina 5.6. klo 10-11 käsittelee osaamis- ja koulutusteemoja.

Aluksi ET:n asiantuntija Maiju Korhonen esittelee ET:n ajankohtaisten jäsenkyselyjen (osaamistarve- ja kesätyökyselyt) tulosten satoa ja johtopäätöksiä. Millaisia trendejä osaamistarpeiden osalta on havaittavissa? Mistä osaamisesta on pulaa ja miten oppilaitosyhteistyö voi olla ratkaisu osaajapulaan?

Lisäksi vieraina webinaarissa on Fingridin henkilöstö- ja viestintäjohtaja Tiina Miettinen, joka valottaa kommenttipuheenvuorossaan, miten kyselyjen tulokset näkyvät heidän toiminnassaan ja millaisia toimenpiteitä muutokset ovat vaatineet. Toinen vieraamme on MPS:n rekrytointikonsultti Jaana Jaatinen, joka pitää esityksen aiheesta ”Asennetta vai taitoja? Miten toimia rekrytoinneissa kauaskatseisesti?” Jaatinen analysoi mitä muutokset tarkoittavat rekrytoijan näkökulmasta ja miten energia-ala voi houkutella parhaat osaajat.

Webinaarissa on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja alustajille.

Kohderyhmä

Webinaari on tarkoitettu vain Energiateollisuus ry:n jäsenyhtiöiden edustajille. Keskustelut eivät siis ole julkisia, ja keskusteluista ei twiitata ulospäin mitään.

Ensimmäiset 500 osallistujaa mahtuvat mukaan, mutta jos webinaaripaikat täyttyvät, voit katsoa webinaarin tallenteen myöhemmin jäsenextrasta.

Peruutusehdot
Viimeinen ilmoittautumispäivä

4.6.2020

Koulutuksen kesto

klo 10.00-11.00 n. 1 h

Koulutuspaikka

Webinaari
Lisätiedot
Järjestelyt:
Adato Energia Oy, Seija Naukkarinen, seija.naukkarinen@energia.fi, p. 050 548 1124,

Webinaari on verkossa toteutettava koulutus, johon osallistuminen ei vaadi fyysistä läsnäoloa. Webinaaria pystyt seuraamaan verkon välityksellä mistä tahansa. Tarkemmat ohjeet osallistumiseksi saat sähköpostilla lähempänä tilaisuutta.