Ajankohta
7.5.2020
Webinaari

Jäsenwebinaari: Korona-virusepidemian vaikutuksista energia-alalla

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Energiateollisuus ry järjestää jäsenyritystensä edustajille webinaarisarjan korona-virusepidemian vaikutuksista energia-alalla. Sarjan seitsemäs webinaari pidetään torstaina 7.5.2020 klo 9-10.

Osaaminen ja työvoima poikkeustilanteessa ja sen jälkeenkin

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne vaikuttaa energia-alalla jokaiseen yritykseen ja työntekijään, sekä myös siihen, minkälaista keskustelua energia-alasta käydään julkisuudessa, ja mitä energia-alan odotetaan kertovan ihmisille, asiakkailleen ja yleisölle. Osaaminen ja työvoima poikkeustilanteessa ja sen jälkeenkin. Poikkeustilanne on tuonut esille työvoiman liikkuvuuden merkityksen ja monia muita asioita.

Vieraina webinaarissa on Elinkeinoelämän Keskusliiton Mikko Räsänen ja Academic Workin Katja Miettinen. Mikko Räsänen kertoo mm. ulkomaisen työvoiman käytön tilanteesta ja Katja Miettinen millainen työnantaja houkuttelee nuoria ammattilaisia. ET:n Maiju Korhonen käy läpi osaamistarve- ja kesätyökyselyjen tuoreita tuloksia. Jukka Leskelä aloittaa tuttuun tapaan keskustelun katsauksella toimialan yleistilanteesta. Lopuksi on yhteinen keskustelu, jonka juontaa Jukka Relander.

Webinaari on osa joka torstai klo 9-10 järjestettävää ajankohtaiswebinaarisarjaa. Webinaareissa käsitellään poikkeusolojen kehittymistä ja vaikutuksia ja muita ajankohtaisia asioita. Kunkin webinaarin ohjelmasisältö ilmoitetaan edellisenä tiistaina, mutta ilmoittautuminen onnistuu jo etukäteen.

Webinaareihin voi ilmoittautua Adaton koulutuskalenterin kautta: www.adato.fi/koulutuskalenteri

Kohderyhmä

Maksuton webinaari on tarkoitettu vain Energiateollisuus ry:n jäsenyhtiöiden edustajille.

Ensimmäiset 500 osallistujaa mahtuvat mukaan, mutta jos webinaaripaikat täyttyvät, voit katsoa webinaarin tallenteen myöhemmin jäsenextrasta.
Keskustelut eivät siis ole julkisia, ja keskusteluista ei twiitata ulospäin mitään.

Peruutusehdot
Viimeinen ilmoittautumispäivä

6.5.2020

Koulutuksen kesto

klo 9.00-10.00 n. 1 h

Koulutuspaikka

Webinaari
Lisätiedot
Webinaari on verkossa toteutettava koulutus, johon osallistuminen ei vaadi fyysistä läsnäoloa. Webinaaria pystyt seuraamaan verkon välityksellä mistä tahansa. Tarkemmat ohjeet osallistumiseksi saat sähköpostilla lähempänä tilaisuutta.