Ajankohta
14.5.2020
Webinaari

Energiateollisuuden ajankohtaisasiat ja kevään liittokokous 2020

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Tervetuloa ET:n sääntömääräiseen kevään liittokokoukseen torstaina 14.5. klo 14.00 alkaen. Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi kokous pidetään etäyhteyden kautta.

Ennen varsinaista liittokokousta pidämme jäsenwebinaarin, jossa kuullaan toimitusjohtaja Jukka Leskelän ajankohtaiskatsaus alan tilanteesta keskellä kriisiä.

Liittokokouswebinaari ajankohtaisesta tilanteesta torstaina 14.5. klo 13-13.50

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne vaikuttaa energia-alalla jokaiseen yritykseen ja työntekijään. Energiateollisuus ry:n liittokokouksen yhteydessä järjestettävä webinaari korvaa tällä kertaa normaalin liittokokousseminaarin. Teemana webinaarissa on miten poikkeusolot ovat vaikuttaneet alaan ja miten tästä mennään eteenpäin.

Energiateollisuus ry:n hallituksen puheenjohtaja Jussi Laitinen puhuu toimintaympäristön muutoksista, ja siitä, miten korona on vaikuttanut alamme yrityksiin, investointiympäristöön ja tulevaisuuden näkymiin.

Suomen Pankin johtokunnan neuvonantajana työskentelevä taloustieteilijä Lauri Kajanoja alustaa talouden näkymistä ja koronan vaikutuksista elinkeinoelämään.

Energiateollisuuden toimitusjohtaja Jukka Leskelä alustaa kestävästä elvytyksestä Suomessa ja EU:ssa, sekä koronakriisin vaikutuksista regulaatioympäristöön.

Webinaarin juontaa Jukka Relander.

Webinaarissa on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja alustajille. Webinaarin tallenne on katsottavissa jälkikäteen ET:n Jäsenextrassa.

Kohderyhmä

Webinaari on maksuton ja tarkoitettu vain Energiateollisuus ry:n jäsenyhtiöiden edustajille.

Peruutusehdot
Viimeinen ilmoittautumispäivä

13.5.2020

Koulutuksen kesto

Ajankohtaiswebinaari klo 13.00-13.50, liittokokous klo 14.00

Koulutuspaikka

Webinaari
Lisätiedot
Järjestelyt:
Adato Energia Oy, Seija Naukkarinen, p. 050 548 1124, seija.naukkarinen@energia.fi

Webinaari on verkossa toteutettava koulutus, johon osallistuminen ei vaadi fyysistä läsnäoloa. Webinaaria pystyt seuraamaan verkon välityksellä mistä tahansa. Tarkemmat ohjeet osallistumiseksi saat sähköpostilla lähempänä tilaisuutta.