Ajankohta
13.5.2020
Webinaari

Jäsenwebinaari: Päivitetty luottamuksellisuus ja syrjimättömyys sähkömarkkinoilla ohje

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

ET on päivittänyt luottamuksellisuus ja syrjimättömyys sähkömarkkinoilla ohjeen keväällä 2020. Päivitetyn ohjeen keskeiset sisällöt käydään läpi jäsenwebinaarissa.

Sähkömarkkinalaki edellyttää, että verkonhaltijat kohtelevat sähkömarkkinoiden osapuolia ja sähköverkon käyttäjiä syrjimättömästi ja tasapuolisesti. Lisäksi laissa on säädetty verkonhaltijoille ja myyjille salassapitovelvollisuus sekä tietojen hyväksikäyttökielto, niistä luottamuksellisista tiedoista, joita he ovat saaneet tehtäviä hoitaessaan haltuunsa.

ET:n laatima ohje sisältää perustiedot luottamuksellisuudesta ja syrjimättömyydestä sähkömarkkinoilla. Lisäksi suosituksessa on esitetty menettelytapoja erilaisissa asiakaspalveluhenkilön kohtaamissa tilanteissa, joissa luottamuksellisuus- ja syrjimättömyysvelvoitteet tulee huomioida. Ohje on tarkoitettu erityisesti jakeluverkonhaltijoiden ja sähkönmyyjien hyödynnettäväksi.

Jäsenwebinaarissa käydään läpi yleisesti ohjeen päivitysprosessi ja ohjeen sekä liitteenä olevien muiden asiakirjojen keskeinen sisältö ja miten näitä voidaan hyödyntää yhtiön toiminnassa.

Webinaarin tallenne on katsottavissa jälkikäteen ET:n Jäsenextrassa. Webinaari on maksuton.

Kohderyhmä

Webinaari on tarkoitettu vain Energiateollisuus ry:n jäsenyhtiöiden edustajille. Adato järjestää myöhempänä ajankohtana maksullisen ”Luottamuksellisuus ja syrjimättömyys sähkömarkkinoilla” -verkkokoulutuksen, joka käsittelee ohjeen sisältöä tarkemmin ja on suunniteltu asiakaspalvelutyötä tekeville henkilöille.

Peruutusehdot
Viimeinen ilmoittautumispäivä

12.5.2020

Koulutuksen kesto

klo 9.00-10.00 n. 1 h

Koulutuspaikka

Webinaari
Lisätiedot
Järjestelyt:
Adato Energia Oy, Anne Hutri, p. 050 548 1199, anne.hutri@energia.fi

Webinaari on verkossa toteutettava koulutus, johon osallistuminen ei vaadi fyysistä läsnäoloa. Webinaaria pystyt seuraamaan verkon välityksellä mistä tahansa. Tarkemmat ohjeet osallistumiseksi saat sähköpostilla lähempänä tilaisuutta.