Ajankohta
30.4.2020
Webinaari

Jäsenwebinaari: Korona-virusepidemian vaikutuksista energia-alalla

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Energiateollisuus ry järjestää jäsenyritystensä edustajille webinaarisarjan korona-virusepidemian vaikutuksista energia-alalla.

Sarjan kuudes webinaari pidetään torstaina 30.4.2020 klo 9-10.

Energia ja media poikkeustilanteessa

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne vaikuttaa energia-alalla jokaiseen yritykseen ja työntekijään, sekä myös siihen, minkälaista keskustelua energia-alasta käydään julkisuudessa, ja mitä energia-alan odotetaan kertovan ihmisille, asiakkailleen ja yleisölle.

Vieraana webinaarissa on kriisiviestinnän huippuasiantuntija Harri Saukkomaa (Tekir), joka kertoo viestinnästä kriisiaikoina ja kriisitilanteissa. Miltonin ansaitun median asiantuntemuksesta vastaava toimitusjohtaja Ville Blåfiled kertoo mediailmapiirin kehityksestä kuluneina viikkoina, energia-alaan kohdistuvista odotuksista ja koska Ville on ollut kriisin ajan Tukholmassa, kuulemme myös mielenkiintoista vertailua kahden naapurimaan hyvin erilaisesta ilmapiiristä. Kolmantena alustajana on Pori energian markkinointisuunnittelija Riikka Kaukosalmi, joka alustaa yhtiöiden vuorovaikutuksesta asiakkaidensa kanssa. Jukka Leskelä aloittaa tuttuun tapaan keskustelun katsauksella toimialan yleistilanteesta.
Lopuksi on yhteinen keskustelu, jonka juontaa Jukka Relander.

Webinaareja pidetään seuraavina viikkoina joka torstai klo 9-10. Webinaareissa käsitellään poikkeusolojen kehittymistä ja vaikutuksia sekä mahdollisesti muita ajankohtaisia asioita. Kunkin webinaarin ohjelmasisältö ilmoitetaan edellisenä tiistaina klo 12 mennessä, ilmoittautuminen onnistuu kuitenkin jo nyt.

Webinaarissa on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja ET:n asiantuntijoille. Webinaarin tallenne on katsottavissa jälkikäteen ET:n Jäsenextrassa. Webinaari on maksuton.

Kohderyhmä

Webinaari on tarkoitettu vain Energiateollisuus ry:n jäsenyhtiöiden edustajille.

Ensimmäiset 500 osallistujaa mahtuvat mukaan, mutta jos webinaaripaikat täyttyvät, voit katsoa webinaarin tallenteen myöhemmin jäsenextrasta.

Peruutusehdot
Viimeinen ilmoittautumispäivä

29.4.2020

Koulutuksen kesto

klo 9.00-10.00 n. 1 h

Koulutuspaikka

Webinaari
Lisätiedot
Järjestelyt:
Adato Energia Oy, Paula Peura, paula.peura@energia.fi, 0400 504 949

Webinaari on verkossa toteutettava koulutus, johon osallistuminen ei vaadi fyysistä läsnäoloa. Webinaaria pystyt seuraamaan verkon välityksellä mistä tahansa. Tarkemmat ohjeet osallistumiseksi saat sähköpostilla lähempänä tilaisuutta.