Ajankohta
23.4.2020
Webinaari

Jäsenwebinaari: Korona-virusepidemian vaikutuksista energia-alalla

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

EU:n Green Deal ja koronakriisi, vieraina EuroHeat & Powerin Paul Voss ja Turku Energian Jari Kuivanen

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne vaikuttaa myös energia-alalla jokaiseen yritykseen ja työntekijään. Energiateollisuus ry:n webinaarisarjassa käsitellään viikoittain tilanteeseen liittyviä ajankohtaisia aiheita.

Seuraava webinaari pidetään torstaina 23.4.2020 klo 9-10.

Vieraana webinaarissa on EuroHeat&Powerin pääsihteeri Paul Voss, joka kertoo Euroopan energiasektorin näkymistä. Jukka Leskelä päivittää meitä toimialan yleistilanteesta ja Joona Turtiainen EU:n Green Dealin etenemisestä kriisin keskellä. Turku Energian Jari Kuivanen esittää energiayhtiön kommenttipuheenvuoron. Webinaarissa on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja alustajille. Webinaarin tallenne on katsottavissa jälkikäteen ET:n Jäsenextrassa.

Webinaari on järjestyksessä viides seuraavina viikkoina joka torstai klo 9-10 järjestettävistä ajankohtaiswebinaareista. Webinaareissa käsitellään poikkeusolojen kehittymistä ja vaikutuksia, sekä mahdollisesti muita ajankohtaisia asioita. Kunkin webinaarin ohjelmasisältö ilmoitetaan edellisenä tiistaina klo 12 mennessä, mutta ilmoittautuminen onnistuu jo nyt.

Webinaarit on tarkoitettu vain Energiateollisuus ry:n jäsenyhtiöiden edustajille. Keskustelut eivät siis ole julkisia, ja keskusteluista ei twiitata ulospäin mitään.

Webinaari on maksuton.

Kohderyhmä

Webinaari on tarkoitettu vain Energiateollisuus ry:n jäsenyhtiöiden edustajille.

Ensimmäiset 500 osallistujaa mahtuvat mukaan, mutta jos webinaaripaikat täyttyvät, voit katsoa webinaarin tallenteen myöhemmin jäsenextrasta.

Peruutusehdot
Viimeinen ilmoittautumispäivä

22.4.2020

Koulutuksen kesto

klo 9.00-10.00 n. 1 h

Koulutuspaikka

Webinaari
Lisätiedot
Järjestelyt:
Adato Energia Oy, Paula Peura, paula.peura@energia.fi, 0400 504 949

Webinaari on verkossa toteutettava koulutus, johon osallistuminen ei vaadi fyysistä läsnäoloa. Webinaaria pystyt seuraamaan verkon välityksellä mistä tahansa. Tarkemmat ohjeet osallistumiseksi saat sähköpostilla lähempänä tilaisuutta.