Ajankohta
9.4.2020
Webinaari

Jäsenwebinaari: Korona-virusepidemian vaikutuksista energia-alalla

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Energiateollisuus ry järjestää jäsenyritystensä edustajille webinaarisarjan korona-virusepidemian vaikutuksista energia-alalla.

Sarjan kolmas webinaari pidetään torstaina 9.4.2020 klo 9-10.

Vieraana webinaarissa on Huoltovarmuuskeskuksen Energiahuolto-osaston johtaja Minna Haapala. Jukka Leskelä kertoo toimialan yleistilanteesta ja Saara Naukkarinen kertoo ET:n neuvontapalveluista jäsenille sekä valmistautumisesta asiakkaiden maksuvaikeuksiin.

Webinaarissa on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja ET:n asiantuntijoille. Webinaarin tallenne on katsottavissa jälkikäteen ET:n Jäsenextrassa. Webinaari on maksuton.

Webinaareja pidetään seuraavina viikkoina joka torstai klo 9-10. Webinaareissa käsitellään poikkeusolojen kehittymistä ja vaikutuksia sekä mahdollisesti muita ajankohtaisia asioita. Kunkin webinaarin ohjelmasisältö ilmoitetaan edellisenä tiistaina klo 12 mennessä, ilmoittautuminen onnistuu kuitenkin jo nyt.

Kohderyhmä

Webinaari on tarkoitettu vain Energiateollisuus ry:n jäsenyhtiöiden edustajille.

Ensimmäiset 500 osallistujaa mahtuvat mukaan, mutta jos webinaaripaikat täyttyvät, voit katsoa webinaarin tallenteen myöhemmin jäsenextrasta.

Peruutusehdot
Viimeinen ilmoittautumispäivä

8.4.2020

Koulutuksen kesto

klo 9.00-10.00 n. 1 h

Koulutuspaikka

Webinaari
Lisätiedot
Järjestelyt:
Adato Energia Oy, Paula Peura, paula.peura@energia.fi, 0400 504 949

Webinaari on verkossa toteutettava koulutus, johon osallistuminen ei vaadi fyysistä läsnäoloa. Webinaaria pystyt seuraamaan verkon välityksellä mistä tahansa. Tarkemmat ohjeet osallistumiseksi saat sähköpostilla lähempänä tilaisuutta.