Ajankohta
2.4.2020
Webinaari

Jäsenwebinaari: Korona-virusepidemian vaikutuksista energia-alalla

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne vaikuttaa jokaiseen meistä myös energia-alalla. Energiateollisuus ry:n webinaarisarjassa käsitellään viikoittain tilanteeseen liittyviä ajankohtaisia aiheita.

Sarjan toinen webinaari pidetään torstaina 2.4.2020 klo 9-10.

Webinaarissa elinkeinoministeri Mika Lintilä kertoo hallinnonalansa toimista poikkeusoloihin liittyen.

Jukka Leskelä kertoo toimialan yleistilanteesta ja Pekka Salomaa energiamarkkinoiden tilanteesta ja näkymistä. Webinaarissa on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja ET:n asiantuntijoille. Webinaarin tallenne on katsottavissa jälkikäteen ET:n Jäsenextrassa.

Webinaari on järjestyksessä toinen seuraavina viikkoina joka torstai klo 9-10 järjestettävistä ajankohtaiswebinaareista. Webinaareissa käsitellään poikkeusolojen kehittymistä ja vaikutuksia sekä mahdollisesti muita ajankohtaisia asioita. Kunkin webinaarin ohjelmasisältö ilmoitetaan edellisenä tiistaina klo 12 mennessä, mutta ilmoittautuminen onnistuu jo nyt.

Kohderyhmä

Webinaari on tarkoitettu vain Energiateollisuus ry:n jäsenyhtiöiden edustajille.

Ensimmäiset 500 osallistujaa mahtuvat mukaan, mutta jos webinaaripaikat täyttyvät, voit katsoa webinaarin tallenteen myöhemmin jäsenextrasta.

Webinaari on maksuton.

Peruutusehdot
Viimeinen ilmoittautumispäivä

1.4.2020

Koulutuksen kesto

klo 9.00-10.00 n. 1 h

Koulutuspaikka

Webinaari
Lisätiedot
Järjestelyt:
Adato Energia Oy, Paula Peura, paula.peura@energia.fi, 0400 504 949

Webinaari on verkossa toteutettava koulutus, johon osallistuminen ei vaadi fyysistä läsnäoloa. Webinaaria pystyt seuraamaan verkon välityksellä mistä tahansa. Tarkemmat ohjeet osallistumiseksi saat sähköpostilla lähempänä tilaisuutta.