Ajankohta
26.3.2020
Webinaari

Jäsenwebinaari: Korona-virusepidemian vaikutuksista energia-alalla

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Energiateollisuus ry järjestää jäsenyritystensä edustajille webinaarin torstaina 26.3.2020 klo 9-10 korona-virusepidemian vaikutuksista energia-alalla.

Webinaarissa Jukka Leskelä kertoo toimialan yleistilanteesta, Antti Kohopää hallituksen talouspoliittisista toimenpiteistä ja Jari Kostama varautumisesta ja Huoltovarmuuskeskuksen toimista.

Webinaarissa on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja ET:n asiantuntijoille. Webinaarin tallenne on katsottavissa jälkikäteen ET:n Jäsenextrassa. Webinaari on maksuton.

Webinaari on ensimmäinen seuraavina viikkoina joka torstai klo 9-10 järjestettävistä ajankohtaiswebinaareista. Webinaareissa käsitellään poikkeusolojen kehittymistä ja vaikutuksia sekä mahdollisesti muita ajankohtaisia asioita. Kunkin webinaarin ohjelmasisältö ilmoitetaan edellisenä tiistaina klo 12 mennessä, ilmoittautuminen onnistuu jo nyt.

Kohderyhmä

Webinaari on tarkoitettu vain Energiateollisuus ry:n jäsenyhtiöiden edustajille.

Ensimmäiset 500 osallistujaa mahtuvat mukaan, mutta jos webinaaripaikat täyttyvät, voit katsoa webinaarin tallenteen myöhemmin jäsenextrasta.

Peruutusehdot
Viimeinen ilmoittautumispäivä

25.3.2020

Koulutuksen kesto

klo 9.00-10.00 n. 1 h

Koulutuspaikka

Webinaari
Lisätiedot
Järjestelyt:
Adato Energia Oy, Paula Peura, paula.peura@energia.fi, 0400 504 949

Webinaari on verkossa toteutettava koulutus, johon osallistuminen ei vaadi fyysistä läsnäoloa. Webinaaria pystyt seuraamaan verkon välityksellä mistä tahansa. Tarkemmat ohjeet osallistumiseksi saat sähköpostilla lähempänä tilaisuutta.