Ajankohta
31.1.2020
Webinaari

Webinaari: pohjoismainen selvitys tarjousalueiden määrittämisestä

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Pohjoismaiset kantaverkkoyhtiöt selvittävät yhdessä sähkön tarjousaluerakennetta. Pohjoismainen selvitys noudattaa uusia eurooppalaisia määräyksiä, jotka vaativat kantaverkkoyhtiöitä tekemään tarjousalueselvityksen metodologian ja ehdotuksen mahdollisista vaihtoehtoisista tarjousalueista. Ehdotuksia tarkastellaan alueellisessa tarjousalueselvityksessä käyttämällä yhteistä metodologiaa. Jatkossa tarjousalueiden tarkasteluita on tehtävä säännöllisesti. Yhteisen eurooppalaisen metodologian kehittäminen tarjousalueiden määrittämistä varten on meneillään. Kantaverkkoyhtiöiden on esitettävä ehdotuksia vaihtoehtoisista tarjousalueista tarkempaa tarkastelua varten. Suomen osalta ei esitetä vaihtoehtoisia tarjousalueita ja selvityksen lähtökohtana on siis, että Suomi on yksi tarjousalue ja Suomessa on kaikkialla yksi sähkön tukkuhinta.

Ilmoittaudu webinaariin TÄSTÄ

Ilmoittautumislinkki lähetetään sähköpostiisi. Mikäli sähköpostilinkkiä ei kuulu, niin otathan yhteyttä Edvard Lukka, edvard.lukka@energia.fi, 044 25 90 320.


Viimeinen ilmoittautumispäivä

30.1.2020

Hinta

Webinaari on maksuton.

Koulutuksen kesto

1,5 h klo 9.00-10.30

Koulutuspaikka

Webinaari
Lisätiedot
Fingrid Oyj: Maria Joki-Pesola, Maria.Joki-Pesola@fingrid.fi, 040 145 3747 Adato Energia Oy: Edvard Lukka, edvard.lukka@energia.fi, 044 2590 320