Ajankohta
21.4.2020
Ikaalinen

Puupylväiden kunnon ja lahoisuuden tarkastus

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Sähköverkkoyhtiöitä vaaditaan huolehtimaan sähkönjakeluverkon kunnosta ja kunnossapidosta Sähköturvallisuuslaissa ja -asetuksessa (uusi astui voimaan 2017). Sähköverkon kuntotarkastuksia on tehtävä riittävän usein. Tarkastusten tarve on ilmeinen. Onko yrityksessänne ajantasainen tieto vaadittavista tarkastuksista?

Yhä useampi yhtiö vaatii koulutettujen tarkastajien käyttöä, tarkastuskäytännöt yhtenäistyvät ja tehtävälle asetetut vaatimukset laajenevat. Ammattitaitoisella tarkastuksella saadaan kustannussäästöä, kun vältetään ylimääräiset käynnit kohteella.

Jotta tarkastustyössä päästään vaatimusten mukaiseen, laadukkaaseen lopputulokseen, olisi kaikkien tarkastajien tärkeää perehtyä paitsi parhaisiin käytäntöihin, myös uusimman lain vaatimuksiin, sekä suosituksiin, luokitusperusteisiin ja ohjeisiin. Puupylvään kunnon toteamiseen käytännössä on tarjolla uusia objektiivisia mittausmenetelmiä myös ilman kaivauksia tai kairauksia. Näihin kaikkiin perehdytään tässä yhden päivän koulutuksessa.

Koulutuksessa opit miten tarkastus suoritetaan huolellisesti, asianmukaisesti uusimman tiedon mukaisesti ja turvallisesti. Kouluttajat opastavat tarkastuksen käytännön suorittamisen oikeaoppisella tavalla. Tilaisuudessa on myös mahdollisuus vaihtaa kokemuksia lahotarkastuksissa esille nousseista ongelmista, sekä muiden kokemuksista opiksi otettavista asioista.

Ilmoittaudu myös Sähkönjakeluverkon kuntotarkastuskoulutukseen yhteishintaan 945 €+alv. Koulutus järjestetään heti perään 22.-23.4.2020 Ikaalisten kylpylässä.

Tavoite

Tilaisuuden tavoitteena on antaa tiedot ja valmiudet tarkastuksen huolelliseen ja oikeaoppiseen suorittamiseen, opastaa tarkastuksen käytännön suorittamisessa, sekä keskustella ja vaihtaa kokemuksia lahotarkastuksissa esille nousseista ongelmista ja opiksi otettavista asioista.

Kohderyhmä

Sähkö-, energiayhtiöiden ja verkostourakointiyhtiöiden työnjohtajat, kunnossapitosuunnittelijat, sekä pylvästarkastuksia ja kunnossapitoa suorittavat asentajat, yksityiset pylvästarkastuksia tilaustyönä suorittavat henkilöt, ja muut alalla toimivat. Huom. Osallistujien on otettava työvarusteet ja kypärä mukaan.

Majoitus

Majoituskiintiö on päärakennus Mainingista:

110 € / vrk / yhden hengen huone

130 € / vrk / kahden hengen huone

Varaaminen: http://www.scandichotels.fi/?bookingcode=BADA200420 Varaukset voi tehdä varaustunnuksella BADA200420 nettisivuilta, puhelimitse tai sähköpostilla hotellista, yllä olevia yhteystietoja käyttämällä.

Puhelinnumerot: Call Center p. 0200 81 800.

Scandic Ikaalisten Kylpylän hotellivastaanotto p. 030 636 4801

email: ikaalistenkylpyla@scandichotels.com

Kiintiö on varattu ajalle 20.-23.4., ja ne ovat varattavissa 9.4.2020 mennessä tai hotellin varaustilanteen mukaan.

Jokainen osallistuja varaa huoneensa itse. Kiintiö on voimassa 9.4. asti. Varaathan ajoissa majoituksesi!

Hinta

495,00 EUR + alv 24%

Illallinen 21.4. sisältyy koulutuksen hintaan.

Peruutusehdot

Peruutusehdot
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta.
Mikäli osallistuminen perutaan kaksi arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tai osallistuja jää saapumatta, veloitamme koko osallistumismaksun. Peruutustapauksissa voidaan hankkia tilalle toinen osallistuja. Tilaisuuden peruuntuessa osallistuja vastaa itse majoitusvarausten peruutuksista ja kustannuksista.

Kurssista sanottua

"Kurssi oli teorian osalta hyvin selkeä ja käytännön kokeet korostavat ja opettavat paremmin kuin pelkkä kirjan selaaminen =>tästä iso plussa kurssin vetäjälle viitseliäisyydestä maastotehtäviin!"
"Kouluttaja: Meni asiat läpi mielenkiintoisella tavalla, (ei tullut ajatusta "loppuisihan päivä") mielenkiinto pysyi koko päivän. Tälläisia kouluttajia lisää."

Ilmoittaudu

Viimeinen ilmoittautumispäivä

14.4.2020

Hinta

495,00 EUR + alv 24%

Illallinen 21.4. sisältyy koulutuksen hintaan.

Koulutuksen kesto

1 pv

Koulutuspaikka

Scandic Ikaalisten kylpylä
Huvilatie 2
39500 Ikaalinen
Lisätiedot
Outi Vainio, Adato Energia Oy, p. 044 5704084, outi.vainio@energia.fi

Järjestelyt: Anne Hutri, Adato Energia Oy, p. 050 548 1199, anne.hutri@energia.fi

Sähkönjakeluverkon kuntotarkastuskoulutus
Ikaalinen
22.04.2020 - 23.04.2020
Sähkönjakeluverkon käyttöönottomittaukset
Tampere
24.04.2020 - 24.04.2020