Ajankohta
25.3.2020
Vantaa

Sähköverkkojen sijoittaminen ja lupaprosessit

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Sähköverkot ovat nyky-yhteiskunnan tukipilarit, joilla on suuri merkitys ilmastoneutraalin yhteiskunnan rakentamisessa.

Hajautetun tuotannon lisääntyminen ja uusiutuvien tuotantomuotojen kasvun tukeminen vaativat sähköverkkojen uusiutumista ja vahvistamista. Sähköverkkoja sijoitetaan ja rakennetaan alueille, joilla on hyvinkin erilaisia omistajia. Sujuva rakentaminen vaatii yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa sekä yhteisiä näkemyksiä ja tavoitteita laadukkaan rakentamisen saavuttamiseksi.

Sähköverkkojen sijoittaminen ja lupaprosessit –tilaisuudessa nostetaan esille ajankohtaisimmat asiat koskien sähköverkkojen rakentamista sekä lupaprosesseja. Tilaisuudessa käydään mm. läpi sähköverkon sijoittamiseen liittyviä uusia palveluita, Traficomin määräystä liittyen verkkotietoihin ja rakentamissuunnitelmiin. Kuullaan kokemuksia ja näkemyksiä sähköverkon sijoittamisesta, rakentamisen laadusta sekä lupaprosessien tilasta. Loppupäivästä kuullaan sidosryhmien kommentteja.

Kohderyhmä

Tilaisuus on suunnattu erityisesti sähkö- ja televerkkojen rakennuttamisesta ja -rakentamisesta vastaaville henkilöille sekä sijoituslupahakemusten.

Viimeinen ilmoittautumispäivä

18.3.2020

Hinta

495,00 EUR + alv 24%

Peruutusehdot

Peruutusehdot
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen (7 vrk ennen tilaisuutta) tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Mikäli osallistuminen perutaan kaksi arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tai osallistuja jää saapumatta, veloitamme koko osallistumismaksun. Peruutustapauksissa voidaan hankkia tilalle toinen osallistuja. Tilaisuuden peruuntuessa osallistuja vastaa itse majoitusvarausten peruutuksista ja kustannuksista.

Ilmoittaudu

Hinta

495,00 EUR + alv 24%

Koulutuspaikka

Clarion Hotel Helsinki Airport, Aviapolis
Karhumäentie 5
01530 Vantaa
Lisätiedot
Edvard Lukka, Asiantuntija, Sähköverkosto, edvard.lukka@energia.fi p. +358 44 259 0320

Järjestelyt: Anne Hutri, p. +358 50 548 1199, anne.hutri@energia.fi