Ajankohta
5.2.2020 - 6.2.2020
Helsinki

Projektinhallinta energia-alalla, 2 pv

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Projektipäällikkö tarvitsee työssään monipuolisen osaamisperustan, joka on hyvä varmistaa koulutuksessa kokeneen projektiasiantuntijan johdolla. Koulutukseen osallistuva saa tiedot, työkalut ja menetelmät, joita jokainen projektipäällikkö tarvitsee työssään kyetäkseen hallitsemaan projektinsa tuloksellisesti.

Valmennuksessa käsitellään projektin elinkaaren vaiheet kokonaisuudessaan tavoiteasetannasta resursointiin, vaiheistamiseen, toimitukseen, seurantaan ja raportointiin. Perehdytään energia-alan hankintojen lainsäädäntöön ja toteutukseen, sekä työturvallisuuden lainsäädäntöön ja tapauskuvauksiin. Tutustutaan keinoihin hallita projektissa väistämättä ilmeneviä muutoksia. Tämä Adaton järjestämä koulutus on suunniteltu energia-alan projekteissa toimiville, ja sisältää alan lainsäädäntöä ja caseja.

Osallistuja pystyy koulutuksen käytyään hallitsemaan työssään projektikokonaisuuksia ammattitaitoisesti, prosesseja ennakoiden ja päämäärätietoisesti. Osallistuja saa valmiuksia IPMA D-tason sertifikaattikokeeseen (Sertifioitu Projektiosaaja) ja voi kiinnostuksensa mukaan tavoitella sitä käymällä kokeessa. Lisää tietoa sertifioinneista ja hinnoista: www.pry.fi .

Tavoite

Projektinhallinta energia-alalla –koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujalle ammattitaitoiseen ja kustannustehokkaaseen projektinhallintaan liittyvät valmiudet. Koulutuksen osallistuja oppii projektinhallinnassa tarvittavat tiedot ja perehtyy yleisimpiin projektinhallinnan menetelmiin.

Kohderyhmä

Koulutus on suunniteltu energia-alalla projektipäällikkönä jo toimiville, mutta se sopii kaikille projektien parissa työskenteleville. Kokemusta projektien johtamisesta ei vaadita.

Majoitus

Kiintiötunnus BADATO Projektinhallinta on voimassa 21.1.2020 asti.

Standard yhden hengen huone 147 euroa / huone / yö

Varaukset: Radisson Blu myyntipalvelu Puhelin: +35820 1234 700 / yksittäiset huonevaraukset Sähköposti: reservations.finland@radissonblu.com

Hinta

785,00 EUR + alv 24%

Peruutusehdot

Peruutusehdot:
Voit perua osallistumisesi kuluitta 7 vrk ennen tilaisuuden alkua. 3-6 vrk ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista veloitamme 50%. Tämän jälkeen veloitamme koko osallistumismaksun. Nimenmuutos onnistuu kuluitta. Tilaisuuden peruuntuessa osallistuja vastaa itse matkavarauksistaan.

Kurssista sanottua

"Hyvä kouluttaja, hyviä käytännön esimerkkejä, puhui innostavasti."
"Erinomainen pääkouluttaja, hyvä ja osallistava tyyli."
"Asiantunteva kouluttaja."

Hinta

785,00 EUR + alv 24%

Koulutuksen kesto

2 pv

Koulutuspaikka

Radisson Blu Seaside
Ruoholahdenranta 3
00180 Helsinki
Lisätiedot
Outi Vainio, Adato Energia, p. 044 5704084, outi.vainio@energia.fi

Anne Hutri, Adato Energia,

p. 050 548 1199, anne.hutri@energia.fi