Ajankohta
24.9.2019

Sähköverkkoliiketoiminnan ajankohtaispäivä - webcast

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Sähköverkkoliiketoimintaympäristön muutos ja uudet palvelut tuovat sekä haasteita että mahdollisuuksia verkkoyhtiöille. Sähköverkkoliiketoiminnan ajankohtaispäivillä nostetaan keskiöön alan viimeisimmät kehitykset, jaetaan oppia kokemuksista sekä suunnataan katsetta tulevaan.

Seminaarissa kuullaan muutoksista, jotka tulevat todennäköisesti sähkömarkkinalainsäädäntöön ja käydään läpi liiketoimintaan vaikuttavat lakikatsaukset. Päivässä keskustellaan myös valvontamenetelmien kehittämisestä, varttitaseen tilanteesta sekä lähestyvän Datahubin käyttöönotosta.

Voit osallistua tilaisuuteen myös etänä. Seminaarista järjestetään netin kautta välitettävä reaaliaikainen webcast. Tarvitset osallistuaksesi vain tietokoneen ja internetyhteyden.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu verkko-, verkostourakointi- ja palveluntuotantoyhtiöiden johtajille, kehityspäälliköille, suunnittelijoille, rakennuttajille, rakentajille ym. verkkotoiminnan parissa työskenteleville sekä laite- ja järjestelmätoimittajille

Peruutusehdot

Peruutusehdot:
Voit perua osallistumisesi kuluitta 7 vrk ennen tilaisuuden alkua. 3-6 vrk ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista veloitamme 50%. Tämän jälkeen veloitamme koko osallistumismaksun. Nimenmuutos onnistuu kuluitta. Tilaisuuden peruuntuessa osallistuja vastaa itse matkavarauksistaan.

Viimeinen ilmoittautumispäivä

17.09.2019

Hinta

495,00 EUR + alv 24%

Mahdollisuus osallistua etänä webcastiin

Hinnat 1 henkilö:
495,00 € +alv

3 ja enemmän osallistujaa: 1295 € + alv

Koulutuksen kesto

1 pv

Koulutuspaikka

Break Sokos Hotel Flamingo
Lisätiedot
Koulutuspäällikkö Maria Boholm, maria.boholm@energia.fi p. 0400 568 239

Järjestelyt Koulutusassistentti Anne Hutri, anne.hutri@energia.fi, p. 050 548 1199

Esite