Ajankohta
29.10.2019
Vantaa

Sähköistyvä liikenne

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Sähköinen liikenne tuo lisää liiketoimintaa. Jotta nämä mahdollisuudet saadaan hyödynnettyä, täytyy latausinfran olla kunnossa ja valmiina tukemaan tavoitteita.
Sähköistyvä liikenne -seminaarissa teemaa käsitellään useiden eri ammattilaisten toimesta. Latausinfran rakentamiseen ja kehittymiseen paneudutaan perusteellisesti. Tämän lisäksi kuullaan katsaus toimialaan, ILMO 45 -raportin sisältöön ja käydään läpi EPDB -direktiivin mukanaan tuomat vaikutukset liikenteen sähköistymiselle. Norja on sähköisen liikenteen edelläkävijämaa. Norjan kokemuksia valottava puheenvuoro on meille suomalaisille hyväksi opiksi.

Päivän aikana visioidaan latauspalveluiden kehitystä sekä käydään läpi lataussuositusten ja standardien muutoksia. Latauspisteiden määrän kasvua tuetaan erilaisilla tuilla, joten näiden läpikäyminen ja niistä saatavan hyödyn konkretisoiminen on olennainen osa päivän antia.

Kohderyhmä

Seminaari on tarkoitettu palveluiden kehittämisestä vastaaville, myyntipäälliköille, kehityspäälliköille sekä kaikki alan kehityksestä kiinnostuneille

Hinta

495,00 EUR + alv 24%

Peruutusehdot

Peruutusehdot
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Mikäli osallistuminen perutaan kaksi arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tai osallistuja jää saapumatta, veloitamme koko osallistumismaksun. Peruutustapauksissa voidaan hankkia tilalle toinen osallistuja. Tilaisuuden peruuntuessa osallistuja vastaa itse majoitusvarausten peruutuksista ja kustannuksista.

Viimeinen ilmoittautumispäivä

25.10.2019

Hinta

495,00 EUR + alv 24%

Koulutuspaikka

Scandic Aviacongress
Robert Huberin tie 4
Vantaa
Lisätiedot
Edvard Lukka, Adato Energia Oy, edvard.lukka@energia.fi, p. 044 259 0320

Järjestelyt Anne Hutri, Adato Energia Oy, p. 050 548 1199, anne.hutri@energia.fi