Ajankohta
28.11.2019
Vantaa

Energiateollisuuden työturvallisuuspäivä

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Työturvallisuuspäivä tarjoaa ajankohtaisia puhujia ja näkemyksiä energia-alan työturvallisuusteemoista. Tule mukaan kuulemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ja verkostoitumaan! Päivässä kohtaavat erikokoisten yhtiöiden työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin perehtyneet ammattilaiset ja linjajohto.

Päivä alkaa työturvallisuuslainsäädännön ajankohtais- ja oikeustapauskatsauksella. Säteilylainsäädännön uudistuksen uudet vaatimukset radonkysymyksiin painottuen konkretisoituvat ylitarkastajan ja yritysedustajan puheenvuorojen kautta.

Energia-alan verkostoituessa yhteisten työpaikkojen ja työmaiden kysymykset nousevat yhä useammin esille. Miten hahmottaa toimijoiden erilaiset roolit ja vastuut sekä yhteensovittaa työt turvallisesti? Viranomainen avaa asiaa lain ja valvonnan näkökulmasta, minkä lisäksi kuulemme myös käytännön kokemuksia yhteisrakentamisesta.

Päivän päättää mielenkiintoiset puheenvuorot, kuinka voimme valjastaa älyteknologian ja IoT-ratkaisuja työturvallisuuden kehittämiseen.

Kohderyhmä

Tilaisuus on tarkoitettu yritysten työsuojelupäälliköille, työturvallisuudesta vastaavalle linjajohdolle, esimiehille sekä työhyvinvoinnista vastaaville.

Majoitus

Majoitusta voi kysyä varauskoodilla "EVENTS", jolloin saa 10% alennusta päivän hinnasta. Varaukset reservations.cl.helsinki.airport@choice.fi tai p. 010 850 3810 / yksittäiset huonevaraukset. Varauksen voi tehdä myös kotisivulta https://www.nordicchoicehotels.fi

Hinta

495,00 EUR + alv 24%

Peruutusehdot
Viimeinen ilmoittautumispäivä

21.11.2019

Hinta

495,00 EUR + alv 24%

Koulutuksen kesto

1 päivä

Koulutuspaikka

Clarion Hotel Helsinki Airport, Aviapolis
Karhumäentie 5
01530 Vantaa
Lisätiedot
Energiateollisuus ry, asiantuntija Kati Heininen, p. 040 179 0107, kati.heininen@energia.fi

Adato Energia Oy, koulutussuunnittelija Edvard Lukka, p. 044 2590 320, edvard.lukka@energia.fi

Järjestelyt Adato Energia Oy, koulutusassistentti Seija Naukkarinen, p. 050 548 1124 seija.naukkarinen@energia.fi

Esite