Ajankohta
15.10.2019
Kemi

SFS 6002 Teollisuus SÄTKY-koulutus

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Standardi SFS 6002 “Sähkötyöturvallisuus” edellyttää, että kaikki sähköalan töitä tekevät henkilöt tuntevat oman työympäristönsä ja tehtäviensä osalta turvalliset toimintatavat. Standardin edellyttämällä sähkötyöturvallisuuskoulutuksella varmistetaan turvallisten toimintatapojen tuntemus.

Yhtiöiden omistussuhteet ovat muuttuneet ja kunnossapitotoimintoja on ulkoistettu. Nykyisin useat sähköalalla töitä tekevät henkilöt joutuvat toimimaan heille vieraassa työympäristössä ja usea haltijan sähkölaitteistoissa, joissa on erilaiset toimintatavat.

Tämän seurauksena on syntynyt tarve luoda perinteisen SÄTKY- koulutuksen rinnalle yhteiset turvallisuus-ja toimintaperiaatteet pienjännite ja yli 1 kV suujänni-tetöihin sekä SFS 6002 TEOLLISUUSSÄTKY -koulutus. Tavoitteena on käyttövarmuuden ja turvallisuuden edistäminen, sekä alan yhteisten toimintatapojen ja käsitteistön yhdenmukaistaminen voimalaitoksissa ja teollisuudessa. Kirjasessa ja koulutuksessa turvallisuusohjeet ja -menettelyt esitetään mahdollisimman käytännönläheisesti työympäristöön sovellettuna.

Hinta

295,00 EUR + alv 24%

Viimeinen ilmoittautumispäivä

8.10.2019

Hinta

295,00 EUR + alv 24%

Koulutuspaikka

Lapin AMK
Kemi
Lisätiedot
Asiantuntija Edvard Lukka, Adato Energia Oy,
edvard.lukka@energia.fi, p. 044 259 0320