Ajankohta
21.11.2019
Helsinki

Energiateollisuuden Syysseminaari

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Pitkäjänteinen ilmastotyö, puhtaan teknologian käyttöönotto, uudet toimintatavat ja asenteet vauhdittavat energiamurrosta ja matkaa kohti ilmastoneutraalia energiajärjestelmää. Ilmastohaaste on suuri, mutta muutos on tehtävissä. Energia-ala tarjoaa valtavasti ratkaisuja aikamme suuriin haasteisiin ja olemme innostuneita, että voimme olla mukana muuttamassa yhteiskuntaa.

Energiateollisuuden syysseminaarissa kuulemme ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkosen näkemyksiä Suomen kunnianhimoisen hiilineutraaliustavoitteen saavuttamisesta ja hallituksen ilmastotoimista.

Ministerin puheenvuoron jälkeen kiinnitämme huomion Euroopan unionin tulevaisuuteen. Samaan aikaan, kun uusi komissio valmistelee työohjelmaansa, EU:lta odotetaan ratkaisuja yhä useampaan polttavaan kysymykseen. Juha Jokela johtaa Ulkopoliittisen instituutin Euroopan unioni -tutkimusohjelmaa ja on perehtynyt muun muassa Ison-Britannian EU-eron vaikutuksiin.

Pienen tauon jälkeen on luvassa napakat paneelikeskustelut energia-alan ilmastoteoista ja alan vetovoimaisuudesta työpaikkana. Näitä aiheita ovat pohtimassa energia-alan yritysten toimijat.

Lopulta suurissakin haasteissa onnistuminen on paljolti kiinni siitä, miten teemme asioita ja miten toimimme toistemme kanssa. Huipputiimin rakentamisen oppeja tulee kertomaan Suomen jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Jukka Jalonen. Jalonen on toinen valmentaja maailmassa, joka on saavuttanut sekä nuorten että aikuisten maailmanmestaruudet.

Kutsumme Sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan päivän keskusteluihin ja seminaarin jälkeen järjestettävään cocktail-tilaisuuteen.

Nähdään marraskuussa Helsingissä!

Kohderyhmä

Syysseminaari on maksuton kutsuvierastilaisuus kaikille Energiateollisuus ry:n jäsenille.

Seminaari on maksuton, mutta esteen sattuessa peruuttamatta jättäneiltä veloitamme 50 euron no-show maksun.

Hinta

Syysseminaari on maksuton kutsuvierastilaisuus Energiateollisuus ry:n jäsenille.

Koulutuksen kesto

klo 13-19

Koulutuspaikka

Original Sokos Hotel Presidentti
Eteläinen Rautatiekatu 4
00100 Helsinki
Lisätiedot
Energiateollisuus ry, Hanna Ekman, hanna.ekman@energia.fi
Syysseminaarin käytännön järjestelyistä huolehtii Adato Energia Oy,
Paula Peura, p. 0400 504 949, paula.peura@energia.fi

Energia-alan EU-päivä
Vantaa
07.02.2020 - 07.02.2020