Ajankohta
23.8.2018
Webinaari

Asiakaspalvelutyö ja viranomaiset [webinaari]

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Uusi tietosuoja-asetus vaikuttaa yritysten prosesseihin kerätä, jakaa ja käsitellä asiakkaiden henkilötietoja. Henkilötietojen käsittelyssä yrityksen täytyy olla äärimmäisen huolellinen. Asiakaspalvelun henkilökunta on ensimmäinen rajapinta, jonka täytyy olla tietoisia siitä mitä tietoja asiakkaista saa tai ei saa antaa, ja milloin sekä kenelle. Viranomaiset saattavat kysyä yrityksiltä erilaista tietoa eri tilanteissa. Välillä tietopyynnöt koskettavat yksittäisiä asiakkaita ja tässä tapauksessa tieto saattaa liittyä henkilötietoon.

Webinaarissa käydään esimerkkejä läpi mitä eri viranomaiset kysyvät ja miten näihin tietokyselyihin pitää suhtautua. Miten varmistutaan kysyjästä ja miten yritysten sisäisissä prosesseissa olisi huomioitava nämä erityistapaukset.

Aiheeseen liittyviä kysymyksiä voitte lähettää ennakkoon: saara.naukkarinen@energia.fi

Webinaari on verkossa toteutettava koulutus, johon osallistuminen ei vaadi fyysistä läsnäoloa. Webinaaria pystyt seuraamaan verkon välityksellä mistä tahansa. Tarkemmat ohjeet osallistumiseksi saat sähköpostilla lähempänä tilaisuutta.

Osallistujat saavat materiaalin ja linkin webinaaritallenteen katsomiseen viikon kuluessa webinaarista.

Kouluttajana toimii Energiateollisuuden neuvontalakimies Saara Naukkarinen.

Kohderyhmä

Asiakaspalvelusta ja tietopalveluista vastaavat, asiakkuuspäälliköt, myynnistä vastaavat, myyntipäälliköt, esimiehet, asiakaspalvelijat.

Lisätiedot

Edvard Lukka, edvard.lukka@energia.fi p. 044 2590 320

Lisätiedot

Edvard Lukka, edvard.lukka@energia.fi p. 044 2590 320

Viimeinen ilmoittautumispäivä

21.8.2018

Hinta

95 eur + alv / henkilö.

Ryhmähinta 285 eur + alv, mikäli tarkoituksena on näyttää webinaari ryhmälle. Osallistumislinkki lähetetään tällöin yhdelle yhteyshenkilölle.

Koulutuksen kesto

klo 8-9

Koulutuspaikka

Webinaari