Ajankohta
21.11.2018 - 22.11.2018
Helsinki

Uudet energiaratkaisut ja palvelut asiakkaille - asiakaspalvelun ajankohtaispäivät

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Seminaarissa käsitellään uusia energiaratkaisuja ja -palveluita sekä lämmitysmarkkinoiden ja rakennusten uusia älykkäitä ratkaisuja. Ajankohtaisten aiheiden ja asiantuntijaesitysten ohella seminaari tarjoaa mahdollisuuden kollegojen tapaamiseen, yhteisiin keskusteluihin ja verkottumiseen.

Ohjelma valmistuu myöhemmin.

Ajankohtaispäivien osallistumismaksu 745 € +alv, joka sisältää sähköisen luentomateriaalin, ohjelmassa mainitun tarjoilun ja ohjelman. Jos osallistut ainoastaan yhteen seminaaripäivään, on koulutuksen hinta 495 €+ alv.

Kohderyhmä

Seminaari on tarkoitettu energia-alalla toimiville asiakaspalvelu- ja toimistohenkilöille, markkinointi- ja myyntivastaaville, laitetoimittajille, suunnittelijoille ja urakoitsijoille sekä muille asiakas- ja energianeuvonnasta ja rakennuksien energian käytöstä kiinnostuneille henkilöille.


Lisätiedot

Koulutussuunnittelija Maria Boholm, puh. 0400 568 239, maria.boholm@energia.fi

Hinta

Peruutusehdot

Voit perua osallistumisesi kuluitta 7 vrk ennen tilaisuuden alkua. 3-6 vrk ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista veloitamme 50%. Tämän jälkeen veloitamme koko osallistumismaksun. Nimenmuutos onnistuu kuluitta. Tilaisuuden peruuntuessa osallistuja vastaa itse matkavarauksistaan.

Lisätiedot

Koulutussuunnittelija Maria Boholm, puh. 0400 568 239, maria.boholm@energia.fi

Ilmoittaudu

Viimeinen ilmoittautumispäivä

14.11.2018

Koulutuspaikka

Radisson BLU Royal
Runeberginkatu 2
00100 Helsinki