Ajankohta
17.4.2018 - 18.4.2018
Ikaalinen

Sähkönjakeluverkon kuntotarkastuskoulutus

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Huom! Tämän kurssin osallistujilla on mahdollisuus osallistua 19.4. samassa hotellissa pidettävään Puupylväiden kunnon ja lahoisuuden tarkastuskoulutukseen.

Sähköturvallisuuslaki- ja asetus sekä kauppa- ja teollisuusministeriön (nykyään TEM) päätökset vaativat sähköverkkoyhtiöitä huolehtimaan sähkönjakeluverkon kunnosta ja kunnossapidosta, sekä tekemään sähköverkolleen kuntotarkastuksia riittävän usein.

Yhä useammat verkkoyhtiöt ostavat kuntotarkastukset ulkopuoliselta tarkastuksia tekevältä yritykseltä ja vaativat koulutettujen tarkastajien käyttöä.

Luotettavan ja yhdenmukaisen kuntotarkastuksen aikaansaamiseksi Energiateollisuus ry/Adato Energia Oy on yhteistyössä HeadPower Oy:n, suurimpien verkko- ja urakointiyhtiöiden sekä kouluttajien Eduel Oy:n ja AK Laatuverkot Oy:n kanssa kehittänyt sähkönjakeluverkkojen kuntotarkastuksiin asiantuntevan, yhtenäisen ja tilaajan toiveita huomioivan koulutuspaketin.

Koulutuksessa opastetaan sähkönjakeluverkon tarkastusten käytännön suorittamiseen, olennaisen kuntotiedon keräämiseen sekä korostetaan asenteen ja tarkastustoiminnan tärkeyttä sähkönjakeluverkon kunnonhallinnassa.

Jakeluverkkojen tarkastusten suorittaminen vaatii lisäksi hyvät perustiedot jakeluverkkojen rakenteista. Tarkastusta aloittelevien asentajien on tarpeen ennen itsenäiseen työhön ryhtymistä kerätä tarkastuskokemusta esim. kokeneemman tarkastajan mukana ja suorittamalla jakeluverkon eri osa-alueisiin liittyviä täydennyskoulutuksia. Myös tarkastusten tilaajien suorittama perehdytys on tärkeää, jotta saavutetaan tilaajan haluama laatutaso.

Kohderyhmä
Verkko- ja verkostourakointiyhtiöissä ja tarkastuspalveluita tuottavissa yhtiöissä sähkönjakeluverkon tarkastustoiminnasta vastaavat ja niitä käytännössä suorittavat sekä tarkastuspalveluita tilaavat.

Useat verkkoyhtiöt toivovat erityisesti myös verkostourakoitsijoiden ym. palveluntuottajien osallistuvan runsaslukuisesti tähän suosittuun ja asiantuntevaan koulutukseen, jotta tarkastuskäytännöt yhtenäistyvät tilaajien toiveita huomioon ottaen

Lisätiedot Jani Vitikka, p. 0400 500 206, jani.vitikka@energia.fi

Majoitus

Huonekiintiö "ADATO ENERGIA OY" on varattu Ikaalisten Kylpylän Päärakennus Mainingista ajalle 16.-18.4. Majoitushinnat 121 € / vrk / yhden hengen superior huone. 141 € / vrk / kahden hengen superior huone. Varaukset suoraan Restel varauskeskukseen: puh. 020 055 055. Kiintiö on voimassa 3.4. asti. Varaathan ajoissa majoituksen!

Lisätiedot

Lisätiedot Jani Vitikka, Adato Energia Oy, p. 0400 500 206, jani.vitikka@energia.fi

Hinta

745,00 EUR + alv 24%
Joka kolmas samasta yrityksen toimipisteestä veloituksetta.

Peruutusehdot

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen (7 vrk ennen tilaisuutta) tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Mikäli osallistuminen perutaan kaksi arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tai osallistuja jää saapumatta, veloitamme koko osallistumismaksun. Peruutustapauksissa voidaan hankkia tilalle toinen osallistuja. Tilaisuuden peruuntuessa osallistuja vastaa itse majoitusvarausten peruutuksista ja kustannuksista.

Lisätiedot

Lisätiedot Jani Vitikka, Adato Energia Oy, p. 0400 500 206, jani.vitikka@energia.fi

Viimeinen ilmoittautumispäivä

10.04.2018

Hinta

745,00 EUR + alv 24%
Joka kolmas samasta yrityksen toimipisteestä veloituksetta.

Koulutuspaikka

Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylä
Hämyläntie 2
39500 Ikaalinen

Esite