Ajankohta
14.12.2017
Rovaniemi

Kärkimieskoulutus

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Ammattitaitoisille kärkimiehille on kysyntää!

Kärkimieskoulutuksen tavoitteena on selventää arkipäivän kärkimiestyötä verkko-, verkonrakennus- ja urakointiyhtiöissä sähköturvallisuudesta vastaavan näkökulmasta. Lisäksi keskustelemme yhteistyöstä ja vastuujaosta sekä kirkastamme kärkimiesten käsitystä siitä, kuinka työmaa toteutetaan turvallisesti käytännön muuttuvissa tilanteissa.

Valtioneuvoston asetus VNa 205/2009 rakennustyön turvallisuudesta edellyttää mm. työhön liittyvien riskien arviointia. Selvittelemme, miten uuden VNa 205/2009 asetuksen määrittelemä turvallisuuskoordinaattori liittyy työn turvalliseen tekemiseen.

Tavoitteena on myös selventää johtajuuden arkipäivän olemusta keskustellen siitä roolihahmojen ja todellisten käytännön esimerkkien avulla.

Työskentelytapana on asioiden teoreettinen käsittely ja havainnollistavat videot sekä yhteinen, avoin kokemusten jakaminen ja niistä oppiminen.
Koulutuksen lopputuloksena jokaisella osallistujalla on henkilökohtainen suunnitelma oman kärkimiestyönsä kehittämiseksi.

Kohderyhmä:
Kärkimiehet, työnjohtajat, esimiehet ja suunnittelijat. Koulutuksen antia lisää, kun yhtiöistä em. henkilöt tulevat yhdessä valmennukseen tapaamaan kollegoita muista yhtiöistä, keskustelemaan ja jakamaan kokemuksia kärkimiestyöstä.

Lisätiedot Jani Vitikka, p. 0400 500 206, jani.vitikka@energia.fi


Lisätiedot

Lisätiedot Jani Vitikka, p. 0400 500 206, jani.vitikka@energia.fi

Hinta

460,00 EUR + alv 24%
Joka kolmas samasta yhtiöstä veloituksetta!

Peruutusehdot

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen (7 vrk ennen tilaisuutta) tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Mikäli osallistuminen perutaan kaksi arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tai osallistuja jää saapumatta, veloitamme koko osallistumismaksun. Peruutustapauksissa voidaan hankkia tilalle toinen osallistuja. Tilaisuuden peruuntuessa osallistuja vastaa itse majoitusvarausten peruutuksista ja kustannuksista.

Lisätiedot

Lisätiedot Jani Vitikka, p. 0400 500 206, jani.vitikka@energia.fi

Viimeinen ilmoittautumispäivä

7.12.2017

Hinta

460,00 EUR + alv 24%
Joka kolmas samasta yhtiöstä veloituksetta!

Koulutuspaikka

Scandic Rovaniemi
96200 Rovaniemi

Esite