Ajankohta
31.8.2017
Rovaniemi

Jakeluverkon käyttötehtävät ja viankorjaus

Loading Loading...

Ilmoittautumisaika


Esittely

Sähkön laatu on tärkeä asia sähkönkäyttäjille ja samalla verkonhaltijat joutuvat miettimään ja varautumaan laajoihinkin sähköhäiriöihin.
Sähkönjakeluhäiriöt johtuvat ilmastollisista olosuhteista, kuten tuulesta, ukkosista ja kovista pakkasista. Suuri osa häiriöistä johtuu myös ulkopuolisten varomattomasta työskentelystä sähköjohtojen läheisyydessä.

Korjaustyöt joudutaan yleensä tekemään vaikeissa keli- ja sääolosuhteissa ja aina ei tiedetä korjaustyön alussa miten pitkään korjaustyöt kestävät.
Tärkeintä korjaustöissä on muistaa henkilöturvallisuus, vaikka kiire tuntuu painavan ja näitä töitä ei ole ennalta suunniteltu.

Korjaustyön tekijät maastossa sekä vastuuhenkilöt valvomossa joutuvat tekemään kovan paineen ja väsymyksenkin kanssa vaativia tehtäviä. Samalla vikatilanteiden turvallisuusriskit kasvavat.
Tämän takia vikatöiden hoito vaatii ehdotonta oikein tekemistä ja turvallisuusohjeiden täsmällistä noudattamista.

Lisätiedot Jani Vitikka, p. 0400 500 206, jani.vitikka@energia.fi

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu Sinulle, joka työskentelet
• viankorjaustöissä asentajana
• esimiehenä, varallaolijana, valvomotyöntekijänä
• käytön-, tai sähkötöiden johtajana
• käyttötoiminnoista vastaavana verkonhaltijana

Jos haluat varmistaa ja kehittää oman organisaatiosi valmiutta toimia vikatilanteissa turvallisesti ja tehokkaasti, tule mukaan koulutuspäivään! Tiiviin ja vuorovaikutteisen koulutuspäivän sisältöannin lisäksi on aina kehittävää tavata ja jututtaa kollegoita, jotka ovat samojen haasteiden keskellä.

Kurssin pohjana ja osallistujille jaettavassa verkostoasentajan ammattioppikirjassa (Markku Monni) käsitellään jakeluverkon käyttötehtäviä, käyttökeskeytyksiin, vianetsintään ja -korjauksiin, tarkastuksiin sekä huoltoon liittyviä asioita.

Lisätiedot

Lisätiedot Jani Vitikka, Adato Energia Oy, p. 0400 500 206, jani.vitikka@energia.fi

Hinta

460,00 EUR + alv 24%

Peruutusehdot

Voit perua osallistumisesi kuluitta 7 vrk ennen tilaisuuden alkua. 3-6 vrk ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista veloitamme 50%. Tämän jälkeen veloitamme koko osallistumismaksun. Nimenmuutos onnistuu kuluitta. Tilaisuuden peruuntuessa osallistuja vastaa itse matkavarauksistaan.

Lisätiedot

Lisätiedot Jani Vitikka, Adato Energia Oy, p. 0400 500 206, jani.vitikka@energia.fi

Viimeinen ilmoittautumispäivä

28.08.2017

Hinta

460,00 EUR + alv 24%

Koulutuspaikka

Sokos Hotel Vaakuna
Koskikatu 4
Rovaniemi

Esite